AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi aloitti Android 10 -päivityksen jakelun Mi MIX 2S -puhelimelleen

Xiaomi on aloittanut tänään jakamaan Android 10 -päivitystä maailmanlaajuisesti yhtiön parin vuoden takaiselle Mi MIX 2S -huippupuhelimelle. Uuden Android 10 -version ohella päivitys sisältää MIUI 11:n tuoreimman version sekä Googlen tammikuussa 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Versionumeroltaan uusi päivitys on 11.0.3.0.QDGMIXM, ja sen koko on noin 1,9 gigatavua. Kyseessä on siis verrattain suuri päivitys. Päivitystä jaetaan todennäköisesti hieman porrastetusti, mutta saatavuuden voi silti tarkistaa manuaalisesti puhelimen asetuksien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Android 10 tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia sekä muutoksia vanhaan käyttöliittymään. Google on lisännyt käyttöjärjestelmään parannetun älykkään vastauksen sekä täysin uuden eleisiin pohjautuvan navigointityyliin. Yksi Android 10:n suurimmista uudistuksista on tumma teema, joka mahdollistaa muun muassa akun pidemmän käyttöiän. Lisäksi tumma teema on käyttöliittymän ohella myöskin tuettuna monissa Googlen omissa sovelluksissa, kuten kalenterissa, Gmailissa ja Google Mapsissa.

Google on myöskin parantanut tietoturvaa ja yksityisyyden hallintaa. Android 10:ssä on uusia, älykkäämpiä säätömahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjä voi päättää miten ja milloin laitteen tietoja jaetaan. Android 10:ssä on myöskin uusi Google Play -järjestelmäpäivitykset, jonka avulla Google voi lähettää korjauksia puhelimiin Google Playn kautta. Tarkemmin Android 10 -päivityksen uusiin ominaisuuksiin voi käydä tutustumassa laajemmasta aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android