SamsungYleinen

Samsung Galaxy A53 päätyi live-kuviin ennen julkaisua – tämä puhelimesta tiedetään nyt

Samsung Galaxy A53 live-vuotokuvissa.

Samsung julkaisi viime viikolla kaikessa hiljaisuudessaan uudet Galaxy A13- ja Galaxy A23 -älypuhelimet, mutta yhtiöltä odotetaan myös useita muita Galaxy A -malliston uutuuksia lähiviikkoina. Nyt nettiin on vuodettu ensimmäisiä tarkkoja live-kuvia Galaxy A53 -puhelimesta, joka on päätynyt jonkinlaiseen myynti-ilmoitukseen.

Kuvat paljastavat Galaxy A53 -puhelimen todellisen muotoilun, joka vastaa pitkältä aikaisemmin vuotaneita tuotekuvia. Puhelin on esillä vain valkoisessa väriversiossa, jossa kehys on kuitenkin hopeinen. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös Samsungin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen etuosassa on esillä suuri näyttöpaneeli, jota kiertää kohtuulliset kehykset. Näytön yläreunassa on keskitetysti tehty etukamerareikä. Näyttöön on nähtävästi integroituna sormenjälkilukija. Kuvat paljastavat laitteen oikeassa kyljessä olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Aikaisempien vuotojen perusteella valkoisen väriversion rinnalle Galaxy A53 tulee saamaan myös väriversiot musta, oranssi ja sininen.

Vuotojen mukaan Samsung tulee luottamaan puhelimessa 6,5 tuuman kokoiseen Super AMOLED -näyttöpaneeliin, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1080) sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttöön on integroitu sormenjälkilukija. Tehoista tulee vastaamaan Samsungin uusi Exynos 1280 -järjestelmäpiiri, jossa tehokkain ydin toimii 2,4 gigahertsin taajuudella.

RAM-muistia odotetaan olevan 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 gigatavua. Samsung tulee tarjoamaan myös microSD-muistikorttipaikan, jonne voidaan laittaa korkeintaan teratavun muistikortti. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 25 watin pikalaturilla.

Takaosan kamerat koostuvat 64 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin syvyys- ja makrokameroista. Etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy A53 -puhelimen yhdessä Galaxy A33 -puhelimen kanssa myöhemmin maaliskuun aikana. Puhelimen hinta asettunee noin 350-450 euron hintaluokkaan.

Lähde: Kupujemprodajem.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung