SamsungYleinen

Tarkat tuotekuvat paljastavat Galaxy A13- ja Galaxy A33 5G -älypuhelimet – julkaisua odotetaan lähiaikoina

Samsung Galaxy A13 ja Galaxy A33 5G.

Samsung tulee laajentamaan Galaxy A -mallistoa lähiaikoina uusilla älypuhelimilla, joita on huhuttu olevan ainakin Galaxy A53 5G, Galaxy A33 5G sekä Galaxy A13. Tällä kertaa saksalainen Winfuture.de-sivuston on saanut käsiinsä tarkkoja tuotekuvia ja tietoja Galaxy A13- ja Galaxy A33 5G -älypuhelimista.

Tietojen mukaan Samsung tulee julkaisemaan Galaxy A13 -puhelimen Euroopassa vain 4G-yhteyksillä, vaikka laitteesta on julkaistu Yhdysvalloissa myös 5G-versio. 4G-versio eroaa monella tavalla 5G-versiosta, esimerkiksi muotoilun ja tekniikan osalta. Puhelimen takaosassa on neljä erillistä kamerasensoria ja yksi LED-salamavalo. Mitään laatikkomaista kamera-aluetta ei ole. Etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A13 -puhelimen on kerrottu saavan 6,6 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää 2408 x 1080 pikselin tasolle. Näytössä on tietojen valossa myös 90 hertsin virkistystaajuus ja etukameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin. Tehoista kerrotaan vastaavan Samsungin oman Exynos 850 -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa kahdeksan ydintä ja 4G-modeemin. Galaxy A13 tulee saamaan 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä microSD-muistikorttipaikan.

Puhelimen takaosassa on 48 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyyskamera ja 2 megapikselin makrokamera. Samsung on laittanut puhelimen sisälle kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 15 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Galaxy A13 tulee tarjoamaan myös kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan.

Samsungin odotetaan julkaisevan puhelimen noin 200 euron hintapisteeseen. Vuotokuvat ovat paljastaneet Galaxy A13 -puhelimesta tulevan tarjolle ainakin kolme väriversiota, jotka ovat valkoinen, musta ja sininen.

Toinen vuotaneista laitteista on Galaxy A33 5G, joka on muotoilullisesti lähempänä viime vuoden Galaxy A -malliston puhelimia. Laitteen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on kookas näyttö, jossa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovi. Kuvat paljastavat Samsungin tulevan tarjoamaan puhelinta neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen, sininen ja oranssi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A33 5G:n kerrotaan saavan 6,4 tuuman kokoisen OLED-näyttöpaneelin, jossa on 2400 x 1080 pikselin tarkkuus. Huhujen mukaan näytössä olisi myös korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Samsungin oma Exynos 1200 -järjestelmäpiiri, jossa tehokkain ydin toimii 2,4 GHz:n taajuudella.

Vuodon perusteella Samsung tulee tarjoamaan puhelinta 6 gigatavun RAM-muistilla sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Toistaiseksi Galaxy A33 5G:n kameroista ei ole tarkkoja tietoja, mutta akunkesto on 5000 milliampeeritunnin akun varassa. Myöskään hinnoista ei ole tietoa.

Samsungin on odotettu julkaisevan uusia Galaxy A -sarjan puhelimia maaliskuun aikana. Galaxy A13 ja Galaxy A33 5G julkaistaan todennäköisesti yhdessä Galaxy A53 5G -puhelimen kanssa.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung