AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy A8 (2018) saapuu Suomeen ensi vuonna 499 euron hintaan

Samsung julkaisi tänään Galaxy A8 (2018)- ja Galaxy A8+ (2018) -puhelimet maailmanlaajuisesti ja nyt Samsung on ilmoittanut tarkennuksia Suomen osalta. Suomessa saadaan tyytyä ainoastaan halvempaan Galaxy A8 (2018) -puhelimeen ja hintaa löytyy 499 euroa. Puhelimen värivaihtoehtoina ovat Black, Gold ja Orchid Gray.

”Uusi A-sarjalainen on osoitus siitä, kuinka omistautuneesti kuuntelemme aina asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Galaxy A8:ssa on lippulaivamalleistamme tutut suosikkiominaisuudet, kuten reunoille kaartuva Infinity-näyttö. Lisäksi esittelemme ensi kertaa älypuhelimen, jossa on Live Focus -toiminnolla varustettu kaksoisetukamera”, sanoo Samsungin Pohjoismaiden Telecom-tuotepäällikkö Andreas Bergqvist.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A8 (2018) -puhelimen näyttö on kooltaan 5,6 tuumaa ja siinä on 18,5:9-kuvasuhde. Näyttö on tarkkuudeltaan 1080 x 2220 pikseliä. Tehoista pitää huolen toistaiseksi vahvistamaton 8-ytiminen järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Samsung panostaa puhelimessa erityisesti selfie-kuvaamiseen uuden kaksoiskameran ansiosta. Etukamera koostuu siis kahdesta sensorista, joista toinen on 16 megapikseliä ja toinen 8 megapikseliä. Kaksoiskameralla voi esimerkiksi ottaa bokeh-kuvia ja Samsung on omien sanojensa mukaan panostanut kuvaamiseen hämärissä olosuhteissa. Laitteen pääkamerana toimii yksi 16 megapikselin sensori. Galaxy A8 (2018) -puhelimen muita huomioitavia seikkoja ovat 3000 milliampeeritunnin akku, Android 7.1.1 Nougat -käyttöjärjestelmä sekä sormenjälkilukija.

Lähde: Samsung Electronics Nordic

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hinnoissa ei ole enää mitään järkeä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android