SamsungYleinen

Samsung Galaxy A8s julkaistiin – Kamerareikä näytössä ja takana kolmoiskamera

Samsung on julkaissut tänään Kiinassa maailman ensimmäisen älypuhelimen, jossa on etukameraa varten reikä näytössä. Uutuuspuhelin kantaa nimeä Galaxy A8s ja kamerareikäistä näyttöä Samsung kutsuu nimellä Infinity-O.

Itse näyttö on kooltaan 6,4 tuumaa ja siinä on 1080 x 2340 pikselin tarkkuus sekä 19.5:9-kuvasuhde. Samsung on pystynyt minimoimaan näyttöä kiertävät kehykset ja uusi kamerareikä mahdollistaa näytön viemisen myös aivan laitteen yläreunaan asti. Tehoista on vastaamassa Qualcommin Snapdragon 710-järjestelmäpiiri, jonka yhteyteen on liitetty 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia versiosta riippuen. Sisäistä tallennustilaa on mukavat 128 gigatavua, jota on myös mahdollista laajentaa maksimissaan 512 gigatavun muistikortin avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Galaxy A8s:n takaosassa on peräti kolme. Pääkamerana hyödynnetään 24 megapikselin sensoria, jossa on f/1.7-aukko. Toinen kameroista on tarkkuudeltaan 10 megapikseliä ja se on varusteltu telelinssillä, joka mahdollistaa optisen zoomauksen. Kolmas kamera on tarkkuudeltaan 5 megapikseliä ja sen tarkoitus on toteuttaa syvyyskarttaa, eli bokeh-kuvia. Etukameroita on yksi ja sen tarkkuudeksi on ilmoitettu myös 24 megapikseliä. Muita Galaxy A8s:n tärkeitä ominaisuuksia ovat kohtuullisen suuri 3400 milliampeeritunnin akku, USB-C-tyypin latausliitin, sormenjälkilukija takaosassa sekä Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Kiinassa Galaxy A8s on tarjolla kolmessa värissä, jotka ovat sininen, vihreä ja harmaa. Tietojen mukaan puhelimen toimitukset aloitetaan 21. joulukuuta, mutta tarkkoja hintatietoja ei ole vielä julkaistu.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung