AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 6T McLaren -erikoisversio julkaistiin – 10 Gt RAM-muistia ja uusi Warp Charge 30 -pikalataus

OnePlus on tänään julkaissut yhdessä McLarenin kanssa Lontoossa ensimmäisen yhteistyön mukanaan tuoman erikoisversion OnePlus 6T -puhelimesta. OnePlusin mukaan OnePlus 6T McLaren -erikoisversio käynnistää uuden pitkäaikaisen kumppanuuden, jossa yhdistyy yhtiön ”Never Settle”- ja McLarenin ”Fearlessly Forward” -asenteet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“OnePlus 6T McLaren on hieno puhelin. Se on suunniteltu äärimmäisellä tarkkuudella ja se sisältää ennennäkemätöntä teknologiaa. Puhelin on käsityötaidon taidonnäyte ja nopein koskaan valmistamme”, sanoi OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau. “Tämä on alku McLaren-kumppanuudellemme, jonka myötä haluamme antaa käyttäjillemme tunteen nopeudesta ja suorituskyvystä”.

OnePlus 6T McLaren -mallissa yhdistyvät nopeus, teknologia ja upea ulkonäkö. OnePlusia ja McLarenia ajaa halu rikkoa rajoja. OnePlus 6T McLarenin ytimessä onkin sen ennennäkemätön nopeus. Mukana on uusi Warp Charge 30, jolla käyttäjä saa ladattua akun koko päivän tarpeiksi vain 20 minuutissa. Lataus toimii 30 watin teholla. Uuden puhelimen ja laturissa olevan mikropiirin sekä virranhallinnan ansiosta OnePlus 6T McLaren ei kuumene, eikä sen käyttö hidastu ladattaessa.

Puhelin vastaa vaativien sovellusten, graafisten pelien, 4K-videokuvaamisen ja kuvanmuokkauksen asettamiin vaatimuksiin. Eri sovellusten samanaikainen käyttö ei OnePlus 6T McLarenia hidasta, sillä puhelimessa on 10 gigatavua RAM-muistia.

Koska kyseessä on erikoisversio perinteisestä OnePlus 6T -puhelimesta, niin myös designiin OnePlus on tehnyt muutamia miellyttäviä muutoksia. McLarenista tuttu Papaya Orange -väri kulkee laitteen alareunaa pitkin, taittaen vähitellen mustaan. Puhelimen takakuori perustuu McLarenin uraauurtavaan hiilikuituun, jota on käytetty McLarenin Formula 1 -autojen suunnittelussa vuodesta 1981 asti sekä vuodesta 1993 asti muissa McLarenin autoissa. McLaren-logo heijastuu valon kohdistuessa puhelimeen. Warp Charge 30 -laturissa on Papaya Orangen värinen johto.

Myös unboxing-kokemusta on kehitetty entisestään. OnePlus 6T McLaren -puhelimen mukana tulee Speedmark-logolla varustettu laatikko, joka on valmistettu McLarenin ID/design F1 AA -hiilikuidusta. Samaa materiaalia käytettiin McLaren MCL33 Formula 1 -autoissa. Puhelimen mukana tulee kirjanen molempien yhtiöiden historiasta. OnePlus 6T McLaren -puhelimessa on myös McLarenin tyyliä ja historiaa heijastavat animoinnit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“OnePlus 6T McLaren -mallissa huipentuu McLarenin ja OnePlusin yhteistyö”, kertoi McLaren Racing -yhtiön toimitusjohtaja Zak Brown. “Tavoitteenamme oli kehittää tehokkain koskaan julkaistu puhelin. OnePlus on tuonut mottomme erinomaisesti mukaan ja lisännyt tehoa ja nopeutta uuteen lippulaivaan.”

Uusi OnePlus 6T McLaren -erikoisversio on saatavilla DNA:lta, Elisalta, Telialta, Verkkokauppa.comista ja OnePlusin omasta verkkokaupasta. Myynti alkaa 18. joulukuuta. Ennakkomyynti alkaa 11. joulukuuta ja hintaa löytyy 699 euroa.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android