OnePlusYleinen

OnePlus 8 Pro esillä uudessa kuvassa – julkaisu mahdollisesti 15. huhtikuuta

OnePlus 8 -malliston älypuhelimia kohtaan on kovat odotukset ja myös julkaisua on povattu selvästi viime vuosia aikaisemmaksi. Puhelimien julkaisun on odotettu tapahtuvan huhtikuun puolivälissä, vaikka julkaisun piti olla jopa vieläkin aikaisemmin. Koronaviruksen takia puhelimien julkaisuun on tullut hieman viivästystä, mutta nyt tuorein huhu vihjaa julkaisun tapahtuvan 15. huhtikuuta.

Twitterissä käyttäjä Max J on raportoinut, että OnePlus suunnittelee OnePlus 8 -malliston julkaisua 15. huhtikuuta. Toistaiseksi OnePlus ei ole valitettavasti asiaa vahvistanut, mutta julkaisu on siis todennäköisesti reilun kuukauden päästä. OnePlussalta odotetaan ainakin OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -älypuhelimia, joiden lisäksi mahdollisesti myöhemmin markkinoille tuodaan edullisempi OnePlus 8 Lite -versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään OnePlus 8 Pro on lisäksi ollut esillä kuvassa, joka on julkaistu muun muassa Instagramissa. OnePlussan brändilähettilään näyttelijän Robert Downey Jr:n kädessä on nähty OnePlus 8 Pro. Kuvassa nähdään jo vuotaneen puhelimen takaosan muotoilu, joka on hyvin lähellä muun muassa OnePlus 7T Pro -puhelinta. Kameroiden vasemmalla puolella nähdään kuitenkin muutamia sensoreita, jotka vahvistavat laitteen olevan juurikin OnePlus 8 Pro. Mitään uutta kuvat eivät siis pääse suuremmin vahvistamaan, mutta värillisessä kuvassa nähdään hieman kuparin sävyyn viittaava väriversio laitteesta.

Uusissa OnePlus 8 -puhelimissa odotetaan huhujen mukaan olevan Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on yhdistetty 5G-modeemi. Lisäksi puhelimien takaosassa tullaan näkemään 3-4 kamerasensoria. OnePlussan odotetaan myös luopuvan pop-up-etukamerasta, sillä uutuuksissa etukamera on toteutettu näyttöön tehdyn reiän avulla.

Lähde: 9to5Google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tätä tietoa juuri tarvitsin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus