SamsungYleinen

Samsung esitteli taittuvanäyttöisen Galaxy Foldin – 2 näyttöä, 6 kameraa ja 2000 euroa

Samsung julkaisi tänään San Franciscossa omassa Unpacked 2019 -tapahtumassaan uudet Galaxy S10 -mallit. Päivänvalon näki myös uudentyyppinen puhelin: taittuvanäyttöinen Galaxy Fold.

”Samsung kirjoittaa parhaillaan seuraavaa lukua mobiili-innovaatioiden historiankirjoihin. Galaxy Fold muuttaa sen, mikä älypuhelimella on mahdollista, ja avaa Infinity Flex Display -teknologiansa avulla täysin uuden tuotekategorian”, toteaa Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Avattuna Samsung Galaxy Foldin päänäyttö on 7,3 tuuman Infinity Flex -näyttö, joka hyödyntää Dynamic AMOLED -tekniikkaa. Näytön laatu on QXGA+ -tasoa ja sen kuvasuhde on 4.2:3. Taitettuna laitteen kannessa sijaitseva etunäyttö on kooltaan 4,6 tuumaa ja se hyödyntää Super AMOLED -tekniikkaa. Näyttö on HD+ -tasoa ja siinä on 21:9-kuvasuhde. Avattuna laite tukee kolmen sovelluksen käyttämistä samanaikaisesti.

Tallennustilaa laitteessa on 512 gigatavua, jonka tukena on 12 gigatavua RAM-muistia. Galaxy Fold tukee ensimmäisenä maailmassa UFS 3.0 -standardia. Laite saa tehonsa viimeisimmän sukupolven suorittimesta. Samsung kuvailee näiden tuloksena olevan ”PC:tä muistuttava suorituskyky”.

Galaxy Foldin akku on jaettu kahteen osaan, ja yhteensä ne ovat kooltaan 4380 milliampeerituntia. Puhelinta voi ladata perinteisen laturin lisäksi langattomasti. Galaxy Fold tukee myös käänteistä langatonta latausta, joten virtaa voi jakaa sitä tarvitseville myös ilman, että tarvitsee etsiä seinäpaikkaa tai kantaa mukana ylimääräisiä kaapeleita.

Samsung Galaxy Foldin tarkemmat tekniset tiedot ja ominaisuudet varmistuvat lähempänä myyntiin saapumista. Laitteen hinta tulee olemaan noin 2000 euroa ja sen myynti alkaa 3. toukokuuta. Galaxy Fold tulee saataville neljässä värivaihtoehdossa, jotka ovat Space Silver, Cosmos Black, Martian Green ja Astro Blue.

Galaxy Fold tekniset tiedot

  • Näyttö: Avattuna 7,3 tuuman Infinity Flex QXGA+ / Dynamic AMOLED / 4.2:3-kuvasuhde + Taitettuna 4,6 tuuman HD+ Super AMOLED / 21:9-kuvasuhde
  • Järjestelmäpiiri: 7 nm 64-bittinen 8-ytiminen prosessori
  • RAM-muisti: 12 Gt
  • Tallennustila: 512 Gt (ei muistikorttipaikkaa)
  • Pääkamera: 16 MP pääkamera (f/2.2) + 12 MP telekamera (f/2.4 / 2x optinen zoom / PDAF) + 12 MP laajakulma (f/1.5-2.4 / OIS / AF)
  • Etukamera: Avattuna 10 MP selfiekamera (f/2.2) + 8 MP syvyyskamera (f/1.9) + Taitettuna 10 MP selfiekamera (f/2.2)
  • Akku: 4380 mAh / langaton lataus
  • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 Pie
  • Värit: Space Silver / Cosmos Black / Martian Green / Astro Blue
  • Hinta: Noin 2000 euroa

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung