AndroidHMDNokia

GFXBench: Vuotanut Nokia D1C onkin suuri 13.8 tuuman tabletti?

nayttokuva-23Olemme kertoneet viime aikoina vuodoista, jotka koskevat tulevia HMD globalin valmistamia Nokia-puhelimia. Huhuissa on ollut Nokia D1C nimellä kulkeva älypuhelin, josta olemme taas saaneet tietää enemmän viimeisimpien testitulosten muodossa. Aikaisemmin puhelin löytyi Geekbenchin ja AnTuTun tietokannoista. Nyt Nokia D1C on ilmestenyt myös GFXBenchin testaustuloksiin.

GFXBench ei paljasta paljoakaan uutta, vaan ennemminkin hämmentää. Sivuilla mainitaan laitteen näytön olevan kooltaan huimat 13.8 tuumaa, joka osoittaisi, että Nokia D1C olisikin suuri tabletti. Tämä tieto kuitenkin kannattanee ottaa varauksella, koska Nokia D1C on monissa huhuissa kerrottu olevan puhelin, eikä olisi mitenkään ainutlaatuista, että GFXBenchin tietokannassa olisi virhe. Näin on tapahtunut ennenkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia D1C voi hyvinkin olla uudelleen nimetty Sharp FS8005 -puhelinmalli, joka löytyy myös testituloksista. Nokia D1C ja Sharp FS8005 ovat teknisesti täysin samanlaiset, mutta Nokia D1C:stä löytyy tietokannan mukaan 16 megapikselin kamera, kun taas Sharp FS8005:n kamera olisi kooltaan 13 megapikseliä, jota on pitkään huhuttu myös Nokia D1C -puhelimeen. Sharp FS8005 -puhelimesta löytyy 5 tuuman FullHD -näyttö, jota myös uuteen Nokia-puhelimeen odotetaan.

Testitulosten perusteella Nokia D1C -laitteesta löytyy kahdeksanytiminen Snapdragon 430-järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. 5 tuuman FullHD -näyttö on varsin todennäköinen, vaikka tuloksissa kerrotaankin huimasta 13.8 tuuman näytöstä. Nokia D1C:ssä on joko 13 tai 16 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin etukamera. Muistia laitteesta löytyy 16 tai 32 gigatavua. Voit tutustua Nokia D1C– ja Sharp FC8005  -llaitteisiin paremmin GFXBenchin sivuilta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android