AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy Note8 julki – ”Suunniteltu äärimmäiseen luovuuteen”

Samsung on esitellyt tänään pitkään huhuissa pyörineen Galaxy Note8 -huippupuhelimensa. Samsungin mukaan uuden sukupolven Note on suunniteltu käyttäjille, jotka tähtäävät korkealle ja haluavat puhelimen, joka tarjoaa viimeisintä teknologiaa.

Uutuuspuhelimessa on aikaisempia Note-puhelimia suurempi näyttö sekä Samsungin viimeisintä teknologiaa, joista suurin osa on tuttua jo Galaxy S8 -puhelimista. Samsung Galaxy Note8:ssa on muun muassa myös tuttu S Pen -kynä sekä ensimmäistä kertaa Samsungin puhelimissa myös kaksoiskamera, jota Samsung kutsuu tuotevalikoimansa edistyksellisimmäksi puhelinkameraksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Arvostamme suuresti uskollisuutta, jota Note-fanit ovat meille vuosien saatossa osoittaneet. Heidän intohimonsa ja omistautumisensa on ollut suurin inspiraatiomme Galaxy Note8:n kehityksen aikana. Uusin Note onkin omistettu heille”, sanoo Andreas Bergqvist, Nordic Product Manager Telecom.

Samsung Galaxy Note8:ssa on 8-ytiminen Exynos 8895 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 64 gigatavua, mutta tätä on kuitenkin mahdollista laajentaa myös muistikortilla aina 256 gigatavuun asti. Galaxy Note8:n näyttö on kooltaan huimat 6,3 tuumaa ja se perustuu Samsungin Infinity -ideologiaan.

Kameroiden osalta Samsung siirtyy ensimmäistä kertaa hyödyntämään kaksoiskameraa. Laitteen takana on kaksi optisella kuvanvakaimella varustettua 12 megapikselin kameraa. Tele- ja laajakulmaobjektiivit takaavat Samsungin mukaan entistä tarkemmat kuvat. Galaxy Note8:ssa on live focus -toiminto, joka mahdollistaa terävyysalueen säätämisen kuvan ottamisen jälkeen. Matkapuhelimen Dual Capture -tilan ansiosta kameralla voi myös ottaa kaksi kuvaa samanaikaisesti, jolloin lähikuvan lisäksi tallennetaan koko näkymän esittelevä laajakuva. Samsung Galaxy Note8 on varustettu 8 megapikselin Auto Focus -etukameralla, joka mahdollistaa tarkat selfie-kuvat ja videopuhelut.

Samsung Galaxy Note8:n myynti alkaa 15. syyskuuta, mutta ennakkomyynti alkoi jo tänään 23. elokuuta. Laitteen suositushinta on 1029 euroa ja Suomessa on saatavilla värivaihtoehdot musta ja kulta. Suomessa tulee tarjolle Dual-SIM että yhden SIM-kortin versiot. Ennakkotilaajat saavat mukaan myös Samsung DeX -telakan.

 Samsung Galaxy Note8:n tärkeimmät tiedot:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 • Suoritin: 8-ytiminen Exynos 8895
 • Näyttö: 6,3 tuuman Super AMOLED -näyttö (2960 x 1440)
 • Muisti: 6 Gt RAM + 64 Gt ROM (muistikorttipaikka)
 • Kamerat: 12 + 12 MP kaksoiskamera ja 8 MP etukamera
 • Akku: 3300 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 7.1.1 Nougat
 • Mitat: 162.5 x 74.8 x 8.6 mm
 • Paino: 195 g
 • Värit: musta ja kulta
 • Muuta: USB-C, IP68-luokitus, sormenjälkilukija, iirisskanneri, painetunnistin ja kasvojentunnistus
 • Hinta: 1029 €

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android