SamsungYleinen

Samsung Galaxy Quantum2 julki – Snapdragon 855+, 64 MP kolmoiskamera ja tarkka 6,7” QHD+ -näyttö

Samsung on julkaissut yhdessä operaattori SK Telecomin kanssa Etelä-Koreassa uuden Samsung Galaxy Quantum 2 -älypuhelimen. Kyseessä on sama puhelin, jota on odotettu globaalisti myyntiin Galaxy A82 -mallinimen alaisuudessa. Puhelimen kohokohta on Quantum-piiri, jonka tarkoituksena on parantaa turvallisuutta.

Puhelin on valmistettu alumiinikehyksestä sekä muovisesta takapinnasta. Muotoilultaan puhelin jatkaa Samsungin tuttua Galaxy A -malliston toteutusta, eli takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja etuosassa on etukamerareiällä varusteltu näyttö. Laitteen mitoiksi on ilmoitettu 161,9 x 73,8 x 8,1 millimetriä ja painoksi 176 grammaa. Galaxy Quantum 2 on esitelty kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen sekä violetti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Quantum 2 on varusteltuna laadukkaalla 6,7 tuuman suuruisella Dynamic AMOLED 2x -näyttöpaneelilla, jossa on QHD+ -tarkkuus, 1200 nitin kirkkaus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Samsung hyödyntää puhelimessa Qualcommin parin vuoden takaista Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiriä, jonka yhteyteen on laitettu 5G-modeemi. RAM-muistia on kerrottu olevan 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 gigatavua. Galaxy Quantum 2 tukee myös microSD-muistikorttia aina teratavuun asti.

Kameroista laitteen takaosassa on kolme kappaletta, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera. Galaxy Quantum 2 etuosassa on 10 megapikselin tasoinen selfiekamera. Akunkeston on kerrottu olevan 4500 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 25 watin latauksella USB-C-liittimen kautta. Muita Galaxy Quantum 2 -puhelimen ominaisuuksia ovat ultraäänisormenjälkilukija näytössä, stereokaiuttimet sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Etelä-Koreassa puhelimen ennakkomyynti on alkanut tänään ja varsinainen myynti alkaa 23. huhtikuuta. Hintaa Galaxy Quantum 2 -puhelimella on 699 600 wonia, joka on noin 523 euroa.

Lähde: SK Telecom (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung