XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisee huhtikuun aikana pelihenkisen Redmi-puhelimen

Xiaomin tytärbrändi Redmi on aloittanut kotimarkkinoillaan Kiinassa vihjailemaan uuden puhelimen julkaisusta. Redmilta on vihjailujen perusteella odotettavissa pelikeskeinen puhelin myöhemmin huhtikuun aikana. Varsinaista julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa, mutta puhelimen ominaisuuksista on jo nyt jonkinlaisia tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti uutuuspuhelin tulee olemaan osa Redmi K40 -mallistoa, jonka puhelimet julkaistiin jo aikaisemmin. Tulevaan pelikeskeiseen puhelimeen on odotettavissa MediaTekin kehittämä Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, jonka pitäisi tarjota huippuluokan suorituskyvyn. Aikaisempien huhujen mukaan puhelimessa olisi myös tasainen OLED-näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Puhelimeen odotetaan myös 5000 milliampeeritunnin akkua, 65 watin pikalatausta sekä mahdollisesti erillisiä ultraäänipainikkeita.

Todennäköisesti Redmi tulee kertomaan uudesta puhelimestaan tarkempia tietoja vielä lähipäivinä. Globaalisti puhelimen julkaisusta ei ole puhuttu, joten Redmin pelipuhelin jäänee ainakin aluksi Kiinan markkinoiden herkuksi.

Lähde: Weibo (Redmi, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi