HonorYleinen

Tältä näyttää 5G-yhteyksillä varusteltu Honor 30S – julkaistaan ensi viikolla

Honor 30S

Honor on jo aikaisemmin vahvistanut julkaisevansa yhtiön uuden keskihintaluokkaan sijoittuvan Honor 30S -älypuhelimen Kiinan markkinoilla 30. maaliskuuta, eli ensi viikon maanantaina. Puhelimeen odotetaan muun muassa tuoretta Kirin 820 -järjestelmäpiiriä sekä 5G-yhteyksiä. Nyt tulevasta puhelimesta on nähty ensimmäisiä virallisia kuvia sekä muutamat tekniset ominaisuudet ovat jo paljastuneet

Kuvista nähdään, että Honor 30S tulee saamaan laatikkomaisen kamera-alueen, jossa on nähtävästi neljä kamerasensoria sekä yksi LED-salamavalo. Kamerapuolella puhelimeen odotetaan ainakin 64 megapikselin pääkameraa sekä 3x optiseen zoomaukseen kykenevää telekameraa. Honor 30S -puhelimessa tehoista vastaa Kirin 820 -järjestelmäpiiri, joka takaa myös 5G-yhteydet. Laitteen tiedetään olevan varusteltuna myös 40 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin on tulossa tarjolle ainakin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, kristalli sekä vihreä. Kiinassa Honor 30S julkaistaan siis 30. maaliskuuta 2020, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, onko puhelin tulossa saataville Euroopassa.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor