SamsungYleinen

Samsung Galaxy S11 esillä luotettavissa vuotokuvissa

Samsungin ensi vuoden huippupuhelimet tullaan julkaisemaan tuttuun tapaan kevään aikana, mutta jo nyt nettiin on vuodettu luotettavasta lähteestä peräisin olevia kuvia, jotka paljastavat Galaxy S11 -puhelimen muotoilun kokonaisuudessaan. Nyt nähnyt kuvat pohjautuvat OnLeaksin käsiin saamiin CAD-mallinnuksiin, mitkä ovat aikaisemminkin osoittautuneet varsin hyvin oikeiksi.

Huomattavin muutos tullaan kuvien mukaan näkemään kameroiden asettelussa, sillä Samsung tulee nähtävästi luottamaan edullisemman pään puhelimissa nähtyyn toteutukseen. Kamerat löytyvät takaosan vasemmasta yläkulmasta laatikkomaisesta muodostelmasta. Kamerasensoreita on kuvien mukaan viisi kappaletta, joiden rinnalla on myöskin LED-salamavalo. Laitteen takaosassa on myöskin Samsungin logo ja lasipinta kaartuu huomattavasti molemmilta reunoilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etupuolella nähdään Galaxy Note10 -puhelimista tuttu ratkaisu, eli näyttöön on tehty kamerareikä, joka on keskitetysti yläreunassa. Huhujen mukaan Galaxy S11 -malliin odotetaan 6,7 tuuman näyttöä, joka perustuu Dynamic AMOLED -tekniikkaan ja siinä on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista Galaxy S11 -puhelimessa odotetaan vastaavan Exynos 990 -järjestelmäpiirin. Kameran on huhuttu koostuvan ainakin 108 megapikselin pääkamerasta sekä 5x optisen zoomauksen mahdollistavasta periskooppikamerasta.

Lähde: OnLeaks (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung