SamsungYleinen

Samsung Galaxy S20 -puhelimet saapuivat kauppoihin Suomessa tänään

Kaikki Galaxy S20 -malliston älypuhelimet.

Samsung on aloittanut tänään myymään uusia Galaxy S20 -malliston älypuhelimia Suomessa. Uutuuspuhelimia on yhteensä kolme, jotka ovat Galaxy S20, Galaxy S20+ sekä Galaxy S20 Ultra. Samsung esitteli puhelimet jo hyvissä ajoin helmikuussa, mutta nyt vihdoin laitteet ovat saatavilla kaupoista.

Kaikki kolme uutuuspuhelinta asettuvat hinnoittelultaan yli 1000 euroon, joka ei ole yllätys laitteiden huippuluokan tekniikkaa katsottaessa. Puhelimissa on muun muassa 5G-yhteydet, mielenkiintoiset kamerat, markkinoiden parhain näyttö sekä laadukas rakenne. Galaxy S20 Ultra on malliston kärkimalli ja siinä on muun muassa 108 megapikselin kamera, 100x zoomaus sekä yhteensä neljä kamerasensoria takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin ensituntumiin Galaxy S20 -puhelimista voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa. Kattavammat arvostelut tullaan julkaisemaan kevään aikana, kunhan laitteet on ensi saatu edes testattavaksi asti.

Suomessa kaikki kolme puhelinta tulevat tarjolle 12 gigatavun RAM-muistilla sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varusteltuna. Galaxy S20 -puhelimesta on tarjolla kolme väriversiota, jotka ovat Cloud Blue, Cloud Pink sekä Cosmic Gray. Puhelimen suositushinta on 1049 euroa. Galaxy S20+ on myynnissä Galaxy S20 Ultran tapaisesti kahdessa värissä, jotka ovat Cosmic Gray sekä Cosmic Black. Galaxy S20+:n suositushinta on 1149 euroa ja Galaxy S20 Ultran vastaavasti 1399 euroa.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung