SamsungYleinen

Samsung Galaxy S22 -puhelimen uusi Bora Purple -väriversio nyt laajasti saatavilla Suomessa

Samsung Galaxy S22 -puhelimen uusi väriversio.

Samsung julkisti heinäkuun lopulla uuden violetin Bora Purple -väriversion alkuvuodesta ensiesityksensä saaneesta Galaxy S22 -puhelimesta. Nyt uutuusväri on saataville laajasti myös suomalaisten jälleenmyyjien kautta.

Uusi väriversio on tuotu saataville sen suosion takia ja samalla Samsung on julkistanut uudempia puhelimiaan samassa värityksessä. Bora Purple koostuu kokonaan violetista rakenteesta niin alumiinikehystä kuin takalasia myöden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden värin ohella Samsung ei ole tehnyt puhelimeen mitään muita muutoksia, vaan Galaxy S22 tarjoaa edelleen tutut huippuominaisuudet. Tarkemmin puhelimen teknisiin ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Bora Purple on nyt saatavilla suomalaisten operaattoreiden sekä jälleenmyyjien kautta. Väriversio on saatavilla ainoastaan Galaxy S22 -perusmallista ja se maksaa 128 gigatavun versiona 899 euroa ja 256 gigatavun versiossa 949 euroa. Useat jälleenmyyjät tarjoavat myös erilaisia kaupanpäällisiä mukaan, joista yksi on Galaxy Tab A8 10,5” -tabletti. Tabletin arvo on 299 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S22 -puhelimen edullisimmat hinnat löytyvät alapuolelta Hintaseuranta.fin listauksista.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung