SamsungYleinen

Samsung Galaxy S22 -sarjasta julkaistiin myös erikoisvärejä – saatavilla vain Samsungin omasta verkkokaupasta

Samsung julkisti tänään uudet Galaxy S22 -sarjan älypuhelimet, jotka tarjoavat alan tuoreimpia teknisiä toteutuksia. Samsung tuo laitteet saataville Suomessa jälleenmyyjien kautta vain neljässä väriversiossa, mutta yhtiön omasta verkkokaupasta saa myös useita muita väriversioita.

Jälleenmyyjien kautta tarjolle tulee Galaxy S22- ja Galaxy S22+ -puhelimista väriversiot musta, valkoinen, vihreä ja vaaleanpunainen. Lisäksi Galaxy S22 Ultra tulee saataville mustana, valkoisena, viininpunaisena sekä vihreänä. Samsungin omasta verkkokaupasta puhelimista saa myös useita muita väriverisoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S22 ja Galaxy S22+ ovat saatavilla Samsung.com verkkokaupasta myös neljässä muussa väriversiossa, jotka ovat harmaa (Graphite), kerma (Cream), vaaleansininen (Sky Blue) sekä violetti (Violet). Väriversiot ovat esillä alapuolella kuvissa.

Galaxy S22 Ultra on saatavilla kolmessa muussa väriversioissa, jotka ovat harmaa (Graphite), vaaleansininen (Sky Blue) sekä punainen (Red). Väriversiot ovat esillä alapuolella.

Samsungin mukaan verkkokaupan kautta tilatut erikoisväriversiot vaativat erikoistuotantoa. Tämän takia niiden toimitusaika on pidempi ja Samsungin mukaan tällä hetkellä toimitus olisi enintään 3 viikon päästä. Erikoisvärit ovat saatavilla kaikista muistiversioista, joten ne eivät rajoitu vain tiettyihin malleihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmin Galaxy S22- ja Galaxy S22+ -puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa ja Galaxy S22 Ultraan vastaavasti tämän linkin takaa.

Lähde: Samsung.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung