SamsungYleinen

Samsung Galaxy S23 Ultra saanee edelleen saman 10 megapikselin 10x optiseen zoomiin kykenevän periskooppikameran

Samsungin kehittämä ISOCELL HP1 -kamerasensori voidaan nähdä Galaxy S23 -sarjassa.

Korealaisen Samsungin uusien Galaxy S -sarjan älypuhelimien julkaisuun on aikaa vielä noin puolivuotta, mutta huhuja laitteista on alkanut jo nyt ilmestymään eri lähteistä.

Epävirallisten raporttien mukaan Samsung tulee säilyttämään Galaxy S23- ja S23+ -puhelimessa saman 10 megapikselin telekameran, joka on varustettu 3 kertaisella zoomauksella. Galaxy-sarjan oletettu keihäänkärki Galaxy S23 Ultra on huhujen mukaan saamassa saman 10 kertaiseen zoomaukseen kykenevän periskooppikameran, mikä on ollut aiemmin Galaxy S21 Ultra -älypuhelimessa ja on tällä hetkellä Galaxy S22 Ultra -älypuhelimessakin.

Galaxy S22 Ultran kamerakokoonpano. Kuva: GsmArena.

Samsung voi parantaa tulevien Galaxy-sarjan älypuhelimien kameranlaatua aiempaa paremmalla optiikalla, isommilla sensoreilla tai parantamalla kuvankäsittelyä.

Tässä vaiheessa ei ole varmuutta siitä, mitä Samsung tekee toisen telekameran kanssa. Telekamera voi saada parannuksia, sillä sama 10 megapikselin 3 kertaisella zoomilla varustettu linssi on ollut mukana sekä Galaxy S21 Ultrassa, että Galaxy S22 Ultrassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung tulee varmasti tekemään parannuksia myös pääkameraan, joka on Galaxy S22 Ultrassa tällä hetkellä 108 megapikselin tarkkuuteen yltävä HM3 sensori. Tilalle vois olla tulossa esimerkiksi yhtiön 200 megapikselin tarkkuuteen yltävä ISOCELL HP1-kamerasensori, joka on 1/1.22 tuuman kokoinen aiemman 1/1.33 tuuman sijaan. Pikselikoko on ISOCELL HP1 -sensorissa aimman 0.8 μm sijaan 0.64 μm.

Kaikkiin Samsung Galaxy S23 -sarjan huhuihin kannattaa tässä kohtaa suhtautua varauksella, sillä julkaisuun on vielä matkaa sen puolisen vuotta. Tulemme kuulemaan paljon tarkempia huhuja lähempänä puhelimien virallista julkaisua.

Lähde: GsmArena

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung