OnePlusYleinen

OnePlus Nord Watch -älykello tulossa yhdessä uuden N Health -sovelluksen kanssa – kuvat paljastuivat

OnePlus N Health ja OnePlus Nord Watch

OnePlus on laajentanut Nord-tuotemallistoa aikaisemmin tänä vuonna jo kuulokkeisiin, kun aikaisemmin mallisto koostui vain puhelimista. Huhuissa on ollut myös Nord Watch -älykello, mutta mitään tarkkaa tietoa laitteesta ei ole ollut. Nyt nettiin on vuodettu ensimmäinen vilaus ensimmäisestä Nord-malliston kellosta.

Twitterissä tunnettu vuotaja Mukul Sharma on saanut käsiinsä kuvakaappauksia nähtävästi Google Play -sovelluskaupan listauksesta, jossa on esillä uusi ”OnePlus N Health” -sovellus. Kyseessä olisi siis erillinen sovelluksensa tulevalle OnePlus Nord Watch -älykellolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvakaappaukset paljastavat OnePlus N Health -sovelluksen olevan pitkälti sama sovellus kuin nykyinen OnePlus Health -sovellus. Aloitussivulla on esillä päivän aktiviteetit sekä kellon tila. Kuvakaappauksista saadaan selville OnePlus Nord Watch -älykellon tukevan erilaisia kellotauluja. Kuvat paljastavat myös älykellon tuotekuvan hyvin pienenä.

Kello on kulmikas ja varsin edullisen näköinen. Vastaavia kelloja on nähty myös Oppolta sekä Realmelta. Tulevan älykellon odotetaan tukevan unen seurantaa, sykemittausta sekä veren happipitoisuuden mittausta. Kello on aikaisemmin löytynyt jo sertifiointitietokannoista mallikoodilla OPBBE221 ja sitä odotetaan julkaistavaksi ainakin Intian markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellosta ei kuitenkaan tiedetä toistaiseksi enempää, mutta siitä kuultanee enemmän huhuja lähempänä julkaisua.


Lähde: Twitter (Mukul Sharma)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus