SamsungYleinen

Samsung Galaxy S24 -puhelimien markkinointikuvat vuotivat – Galaxy S24 Ultrasta katoamassa 10-kertainen telekamera

Samsung julkistanee tammikuussa uudet Galaxy S24 -sarjan huippupuhelimensa, joita odotetaan olevan ainakin kolme. Puhelimet olisivat Galaxy S24, Galaxy S24+ sekä Galaxy S24 Ultra. Kaikista malleista on nähty jo mallinnuskuvia, mutta nyt nettiin on vuodettu ensimmäiset viralliselta näyttävät markkinointikuvat.

Windows Report -sivusto on julkaissut kuvat, jotka antavat Galaxy S24 -puhelimista toistaiseksi parhaimman käsityksen. Samsung ei ole tekemässä merkittäviä muutoksia muotoiluun, vaan toteutus on lähes samanlainen kuin Galaxy S23 -puhelimissa. Galaxy S24 Ultrassa on nähtävästi titaaninen rakenne, joka näkyy myös hieman normaalista poikkeavina väreinä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella Galaxy S24 Ultra tullaan julkaisemaan violettina, mustana, harmaana sekä keltaisena. Galaxy S23/Galaxy S23+ nähdään kuvissa violettina, harmaana ja keltaisena. Puhelimissa on kolme kameraa takaosassa, mutta Galaxy S24 Ultrassa on neljä kamerasensoria. Galaxy S24 Ultrassa on myös jälleen integroitu S Pen -kynä.

Yksi iso muutos nähdään Galaxy S24 Ultran näytössä, joka on nähtävästi nyt tasaisempi verrattuna edeltäjään. Galaxy S24 Ultran näytön kerrotaan olevan 6,8 tuuman kokoinen ja siinä on QHD+ -tarkkuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri. Galaxy S24 Ultran pitäisi saada 12 gigatavua RAM-muistia, 256, 256 gigatavua tai 1 teratavu tallennustilaa. Akun pitäisi olla 5000 milliampeeritunnin kokoinen. Laitteen jäähdytysjärjestelmän kerrotaan olevan 1,9-kertaisesti suurempi. Puhelimessa pitäisi olla Corning Gorilla Armor -lasi, joka on seuraaja Victus-lasille.

Takaosan kamerat olisivat 200 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, 10 megapikselin 3-kertainen telekamera sekä 50 megapikselin 5-kertainen telekamera. Samsung on siirtymässä pois 10-kertaisesta zoomista, ja vaihtaa sen 5-kertaiseen. Aikaisempaa korkeampi tarkkuus kuitenkin voi helpottaa parempilaatuisien kuvien ottamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S24 -puhelimeen pitäisi tulla 6,2 tuuman Full HD+ -näyttö ja Galaxy S24+ -puhelimessa olisi 6,7 tuuman kokoinen QHD+ -tasoinen näyttö. Perusmallissa on väitetysti Exynos 2400 -järjestelmäpiiri ja Galaxy S24+ -puhelimessa olisi Snapdragon 8 Gen 3. Perusmalli on saamassa 4000 milliampeeritunnin akun ja plus-tarjoaa 4900 milliampeeritunnin akun.

Kameroiden osalta puhelimet olisivat samanlaiset. Tarjolla olisi 50 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 10 megapikselin telekamera 3-kertaisella zoomilla. Galaxy S24 on saamassa 8 gigatavua RAM-muistia ja 128, 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa. Galaxy S24+ tarjoisi 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Samsung julkistanee puhelimet tammikuun aikana.

Lähde: Windows Report

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung