NothingSlushYleinen

Nothingin toimitusjohtaja ja perustaja Carl Pei nousee Slushin lavalle tänään kello 15.31 – Täältä voit seurata suorana

Nothing on Lontoossa majapaikkaansa pitävä kuluttajalaitteisiin suuntautunut yritys, joka on vasta muutaman vuoden ajan tuonut markkinoille tuotteita. Yhtiö aloitti kuulokkeilla, mutta on sittemmin julkaissut myös älypuhelimia. Tänään yhtiön perustaja sekä toimitusjohtaja nousee Slushin lavalle Helsingissä.

Slush on startup- ja teknologiatapahtuma, joka järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 30.11. ja 1.12. välisenä aikana. Tapahtumassa on paikalla 13 000 osallistujaa, joiden joukossa on 3000 sijoittajaa sekä 5000 startup-yritysten edustajaa. Slushin puheenvuoroja pystyy myös seuraamaan YouTuben kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään Slushin päälavalle nousee muun muassa entinen pääministeri Sanna Marin, mutta pian sen jälkeen myös Nothingin perustaja Carl Pei. Vähänkin tekniikkaa seuraaville Pei on varmasti tuttu kasvo, sillä aikaisemmin hän toimi Suomessa suosituksi nousseen OnePlussan kasvoina. Nyt uuden yrityksen tavoitteena on tehdä teknologiasta jälleen jännittävää.

Carl Pei astuu Slushin Founder Stage -lavalle tänään kello 15.31 ja hänen puheenvuoronsa kestää aina 15.56 asti. Lavalle nousee samaan aikaan keskustelemaan myös EQT Ventures -sijoitusyhtiön Ted Persson. He keskustelevat muun muassa Nothingin perustamistarinasta sekä Carl Pein ajatuksista laitealasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothingin perustaja Carl Pei. / Kuva: Nothing

”Aikoinaan uudet matkapuhelimet olivat uskomattoman jännittäviä, ja jokainen uusi sukupolvi toi mukanaan valtavasti hypetystä. Nykypäivänä ihmiset eivät ole niin innostuneita suurimmasta osasta puhelinjulkistuksia. Carl ja Nothingin tiimi ovat muuttaneet vakiintunutta tilannetta jännittävillä tuotteilla, jotka eroavat kilpailijoistaan tavalla, joka herättää asiakkaiden innostuksen samalla tavalla kuin puhelimet tekivät 2000-luvulla. Tulos? Kaikuna menestystarina, jossa yli miljoona tuotetta on jo myyty”, kuvaillaan Nothingia Slushin sivuilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing kertoi marraskuussa myyneensä kolmessa vuodessa yli 2 miljoonaa laitetta maailmanlaajuisesti. Yrityksen henkilöstön määrä on kasvanut yli 500 henkilöön, joista suurin osa työskentelee vahvasti tuotesuunnittelun ja laitteiston kehityksen parissa. Nothing on julkistanut tänä vuonna Nothing Phone (2) -puhelimen sekä Nothing Ear (2) -kuulokkeet. Lisäksi yhtiön on julkaissut uuden CMF by Nothing -brändin, jonka alaisuudessa myydään edullisempia laitteita, kuten kuulokkeita ja älykelloja.

Carl Pein puheenvuoron voi katsoa kello 15.31 alkaen alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta tai tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing