ElisaYleinen

Elisa avasi 5G-verkon Myrskylään ja Pukkilaan

Elisan logo

Elisa on kertonut yhtiön 5G-verkon laajentuneen viimeisimpänä Myrskylään ja Pukkilaan. Uusi mobiiliverkko tuo kuntien asukkaiden käyttöön lisää verkon kapasiteettia sekä entistä nopeamman mobiiliyhteyden. Kaikkiaan Elisan 5G on saatavilla jo 264 paikkakunnalla Suomessa.

Myrskylässä 5G palvelee ensimmäisenä keskustaajamassa sekä melko laajalti sen ympäristössä. Pukkilassa 5G on ensimmäisenä saatavilla keskustaajamassa ja sen lähistöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Luotettavat ja nopeat mobiiliyhteydet ovat nykyään sujuvan arjen edellytys, ja on hienoa, että nyt myös Myrskylän ja Pukkilan asukkaat pääsevät nauttimaan 5G-verkon tuomasta vauhdista ja lisäkapasiteetista. Erityisesti Myrskylässä 5G:n saapumiseen vaikutti myös kuntalaisten aktiivisuus alueen verkkopalveluiden kehittämiseksi. Laadukkaiden yhteyksien tuominen kaikkialle Suomeen on meille tärkeä asia”, kertoo Elisan Uudenmaan aluejohtaja Sanna Sarpila.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, eli verkkoon mahtuu huomattavasti aiempaa enemmän käyttäjiä. Lisäksi 5G-verkko tuo käyttäjilleen entistä nopeammat mobiiliyhteydet ja on edeltäjiään 3G:tä ja 4G:tä energiatehokkaampi.

Uusien 5G-alueiden sekä muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

LähdeElisan tiedote 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa