SamsungYleinen

Samsung tekemässä jännittävän uudistuksen – Galaxy SmartTag 2 esillä live-kuvassa

Samsungin alkuperäinen SmartTag

Samsung on työstämässä uutta seurantalaitetta, joka on seuraaja muutaman vuoden takaiselle Galaxy SmartTagille. Odotettavasti uutuusversion nimi olisi Galaxy SmartTag 2, sillä laitteen nimi on bongattu jo aikaisemmin sertifiointitietokannasta. Tällä kertaa FCC-sertifikaatti paljastaa laitteesta myös ensimmäisen live-kuvan.

Siinä missä alkuperäinen SmartTag oli muotoilultaan suorakaiteen kaltainen, niin tulevassa toisen sukupolven versiossa muotoilu on saamassa jännittävän uudistuksen. SmartTag 2 on kuvan mukaan suunniteltu kokonaan uudelleen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy SmartTag 2

Samsung on tehnyt uutuudesta pitkänomaisen, jossa on paljon suurempi reikä avaimenperää varten. Kuvassa laite näyttää suurelta, mutta kuva voi myös hieman vääristää todellisuutta. Kuvasta ei voida päätellä kuinka suuresta laitteesta on kyse, sillä mukana ei ole mitään vertailukohtaa.

Laitteessa itsessään ei näytä olevan mainintaa siitä, että kyseessä on Galaxy SmartTag 2, vaan kyljessä lukee ainoastaan ”Galaxy SmartTag”. FCC:n julkaisema raportti kuitenkin antaa jälleen vahvistusta Galaxy SmartTag 2 -nimelle ja laitteen mallinumero on ”EI-T5600”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

FCC vahvistaa laitteen saavan myös Bluetooth LE- ja UWB -yhteydet. FCC:n raportti paljastaa kuvat antenneista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alkuperäinen SmartTag julkaistiin vuonna 2021, ja nyt Samsungin odotetaan julkaisevan uutuusversion lähikuukausina. Samsung on järjestämässä 31. elokuuta SmartThings-aiheisen tilaisuuden IFA 2023 -messuilla, jolloin uusi Galaxy SmartTag 2 todennäköisesti julkaistaan.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung