MotorolaYleinen

Vuoto: Tässä ovat Moto G14-, Moto G54-, Moto G84- ja Edge 40 Neo -puhelimien hinnat Euroopassa – Pantonen vuoden väri tulossa Moto G -sarjaan

Motorola Moto G14

Motorolan tiedetään julkaisevan elokuun alussa uuden Moto G14 -älypuhelimen Intian markkinoille, mutta sitä odotetaan myös Eurooppaan. Motorola näyttää valmistelevan myös muita uutuuksia Eurooppaan, sillä vuoto paljastaa neljän laitteen hinnat ja väriversiot.

Twitter-käyttäjä Michael Filipowski on löytänyt Motorolan tulevien älypuhelimien hinta-, väri- ja muistiversiot saksalaisilta jälleenmyyjiltä. Moto G14 -puhelimen rinnalla kerrotaan pian olevan tulossa Moto G54- ja Moto G84 -puhelimet sekä uusi Edge 40 Neo -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G14 -puhelimen hinnaksi kerrotaan 4 + 128 gigatavun versiossa 149 euroa. Väriversioita olisivat Biscotti, Little Boy Blue sekä Steel Gray. Väriversiot eivät ole nimiltään identtisiä aikaisempiin vuotoihin, mutta niissä voi olla myös käännösvirheitä, jos värit on ollut käännettynä esimerkiksi alun perin saksaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola valmistelee myös Moto G54 -puhelinta, joka tulee tarjolle 8 + 256 gigatavun muistiversiossa. Hinnaksi kerrotaan 199 euroa. Väriversiot olisivat Ambrosia, Ballad Blue sekä Outer Space.

Moto G84 -puhelimen hinnaksi kerrotaan 299 euroa 12 + 256 gigatavun muistiversiossa. Väriversiot ovat vuodon mukaan Ballad Blue, Outer Space sekä Viva Magenta. Jos tieto pitää paikkansa, niin Motorola on tuomassa Pantonen vuoden 2023 värin myös Moto G -sarjaan. Aikaisemmin väriversio on nähty vain Edge- ja Razr-mallistoissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 40 Viva Magenta -värissä

Motorolan kerrotaan valmistevan myös Edge 40 Neo -puhelinta, joka laajentaisi mallistoa aikaisempien Edge 40– ja Edge 40 Pro -mallien rinnalla. Edge 40 Neon kerrotaan saavan 12 + 256 gigatavua tallennustilaa ja hinta olisi 399 euroa. Väriversioksi kerrotaan vain Soothing Green.

Toistaiseksi puhelimien tekniikasta ei ole vuotoja, eikä myöskään kuvia ole nähty. Odotettavasti puhelimet voitaisiin julkaista loppukesän aikana, mutta Motorola ei ole mitään vielä itse vahvistanut. Tiedot kannattaa ottaa toistaiseksi varauksella vastaan, sillä erityisesti muistiversiot suhteutettuna hintaa vaikuttavat vuodossa mielenkiintoisilta.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola