SamsungYleinen

Samsung Galaxy Tab A8 (2021) -tabletin julkaisu lähenee – tietoja paljastui suorituskykytestistä

Samsung työstää uutta Galaxy Tab A8 (2021) -tablettia, josta on nähty jo aikaisemmin 3D-mallinnukseen perustuvia vuotokuvia. Nähtävästi tabletin julkaisu olisi jo hyvin lähellä, sillä nyt tabletin tekniikasta on saatu tarkempia tietoja. Galaxy Tab A8 (2021) -tabletti on nimittäin paljastunut suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta.

Geekbenchin listauksen perusteella Galaxy Tab A8 (2021) -tabletin mallinumero olisi SM-X200, ja nähtävästi kyseessä on varsin edullinen uutuustabletti. Samsung hyödyntää tabletissa nimittäin Unisoc T618 -järjestelmäpiiriä, joka tarjoaa kahdeksan ydintä, joista tehokkain toimii 2,0 GHz:n taajuudella. Geekbenchin mukaan tabletti tulee saamaan ainakin 3 gigatavua RAM-muistia, mutta Samsung julkistanee myös 4 gigatavun version.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletissa on myöskin Android 11 -käyttöjärjestelmä, joten julkaisu tapahtunee hyvin pian. Valitettavasti mitään muuta ei suorituskykytesti paljasta tulevasta Samsungin uutuudesta. Galaxy Tab A8 (2021) -tablettiin on odotettu 10,5 tuuman kokoista näyttöpaneelia, jossa on 1920 x 1200 pikselin tarkkuus. Lisäksi näytössä on todennäköisesti perinteikäs 60 hertsin virkistystaajuus. Nähtävästi laitteessa olisi myös 7040 milliampeeritunnin akku, 8 megapikselin takakamera sekä 5 megapikselin etukamera.

Galaxy Tab A8 (2021) -tablettia odotetaan tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat hopea, kulta ja harmaa. Samsung julkistanee tabletin lähiviikkojen aikana.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung