SamsungYleinen

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) -tabletti julkaistiin – Uutuuksina päivitetty järjestelmäpiiri ja pirteä väri

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)

Samsung on julkistanut kaikessa hiljaisuudessaan uuden Galaxy Tab S6 Lite (2024) -tabletin, joka on seuraaja vuosina 2022 ja 2020 julkaistuille saman nimisille laitteille. Kyseessä on vain pieni tekninen päivitys, eikä toistaiseksi saatavuudesta Suomessa ole tietoa.

Ulkoisesti kyseessä on sama vanha laite, eikä muutoksia ole saatu. Ainoa ulkoinen uudistus on mintunvihreä väri, jonka rinnalla on myös perinteiset musta ja ruusukulta. Perustekniikan osalta Galaxy Tab S6 Lite (2024) on pysynyt ennallaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletissa on 10,4 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus, 15:9-kuvasuhde sekä tuki S Pen -kynälle. Tabletin akku on kooltaan 7040 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Tabletista on tuotu tarjolle niin Wi-Fi- kuin LTE-versiotkin.

Suurin tekninen uudistus on järjestelmäpiiri. Samsung ei suoraan vahvista järjestelmäpiiriä, mutta Galaxy Tab S6 Lite (2024):n odotetaan tarjoavan Exynos 1380 -piirin. Aikaisemmassa mallissa oli Snapdragon 720G -piiri, joten Samsung on vaihtanut käyttöön omansa. Samsung mainitsee käytössä olevassa piirissä olevan kahdeksan ydintä, jotka toimivat 2,4 ja 2,0 GHz:n kellotaajuudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavua. Tuettuna on myös muistikortti, jolla laajennetaan tallennustilaa yhden teratavun verran. Käyttöjärjestelmänä on uusin Android 14, jonka päällä on tuoreeltaan One UI 6.1 -käyttöliittymä.

Toistaiseksi tabletin tarkkaa hintaa ei ole kerrottu Samsungin sivuilla. Tabletti on lisätty korealaisjätin Romanian sivuille.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung