MotorolaYleinen

Tältä näyttää Motorola Edge 50 Fusion – Tulossa mielenkiintoinen keskihintainen uutuus IP68-luokituksella

Motorola Edge 50 Fusion / Kuva: Android Headlines

Motorola julkistaa Intiassa 3. huhtikuuta ainakin uuden Edge 50 Pro -puhelimen, josta on nähty useita vahvistuksia ja vuotoja viimeisien viikkojen aikana. Huhut ovat myös kertoneet Motorolan valmistelevan Edge 50 Fusion -puhelinta, joka voitaisiin esitellä samoihin aikoihin.

Nyt ensimmäisiä kuvia Edge 50 Fusion -puhelimesta on julkaistu Android Headlines -sivuston toimesta, jonka mukaan laite voitaisiin aluksi nähdä Kiinassa ja Intiassa, jonka jälkeen julkaisu tapahtuisi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa tuleva puhelin nähdään kolmessa väriversiossa, jotka ovat vaaleansininen Ballad Blue, vaaleanpunainen Peacock Pink sekä tummansininen Tidal Teal. Puhelimessa on nähtävästi muovinen rakenne ja etuosassa olisi Gorilla Glass 5 -lasipinta. Motorola Edge 50 Fusion olisi vuodon mukaan myös IP68-luokiteltu, eli se kestäisi vettä.

Motorola Edge 50 Fusion -puhelimessa olisi vuotojen mukaan 6,7 tuuman kokoinen pOLED-näyttöpaneeli sekä Qualcommin kehittämä Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia tullaan näkemään 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 256 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä on Android 14.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan pääkamera olisi tarkkuudeltaan 50 megapikseliä, jossa on optinen kuvanvakain. Toinen kamera on 13 megapikselin tasoinen, joka toimii ultralaajakulmakamerana. Etuosassa olisi 32 megapikselin selfiekamera. Puhelimeen odotetaan myös 5000 milliampeeritunnin akkua sekä 68 watin pikalatausta.

Motorola Edge 50 Fusionin odotetaan maksavan Yhdysvalloissa noin 300 dollaria.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola