SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch myyntiin Suomessa perjantaina 28. syyskuuta

Samsung on ilmoittanut tuovansa Suomessa Galaxy Watch -kellon myytiin huomenna perjantaina 28. syyskuuta. Kellon merkittävimpiin ominaisuuksiin lukeutuu eSim, jonka ansiosta se toimii täysin itsenäisenä laitteena. Galaxy Watchissa on parannettu akunkesto, uusia treeniominaisuuksia ja näyttävästi uudistettu muotoilu. Kello on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

”Galaxy Watch on Samsungin seuraava askel eSim-tekniikan hyödyntämisessä. Se tarjoaa enemmän vapautta ja  helpottaa käyttäjien arkea. Klassisesti muotoillun kellon ja teräksestä valmistetun vakiorannekkeen lisäksi Galaxy Watchiin on saatavana joka makuun sopivia rannekevaihtoehtoja”, toteaa Samsung Suomen mobiililiiketoiminnasta vastaava johtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch on varusteltu pyöreällä Super AMOLED -näytöllä, jonka tarkkuus on 360 x 360 pikseliä. Pienemmässä 42 mm versiossa näytön koko on 1,2 tuumaa ja suuremmassa 46 mm versiossa 1,3 tuumaa. Tehoista kellossa vastaa Samsungin oma kaksiytiminen Exynos 9110 -piiri, jonka tukena on 1,5 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa kellosta löytyy 4 gigatavua. Samsung lupaa, että varsinkin 46 mm version akku kestää useita päiviä ja laitteen sisältä löytyykin suurehko 472 mAh akku, kun taas 42 mm versiossa akku on suuruudeltaan ainoastaan 270 mAh. Kellossa Samsung hyödyntää myös itse kehittämäänsä Tizen 4.0 -versiota, joka on optimoitu juurikin älykelloille.

Galaxy Watch tukee eSIM:iä, eli käyttäjät voivat huoletta jättää puhelimensa kotiin ilman pelkoa tärkeän puhelun tai viestin ohittamisesta. eSIM ja 4G-yhteydet yhdistettynä pidennettyyn akunkestoon mahdollistavat aiempaa laajemman toiminnan myös ilman älypuhelinta. Käyttäjät voivat vaikkapa soittaa puhelun juoksulenkiltä tai lähettää viestin uima-altaasta.

Galaxy Watch tulee myyntiin perjantaina 28. syyskuuta. Suositushinta 46 millimetrin mallille Silver-värissä on 399 €, ja 42 millimetrin mallille Midnight Black ja Rose Gold -väreissä 379 €. Galaxy Watch eSim tukee ensimmäisenä Telian liittymiä. Lisätietoa Telian eSim-tuesta löytyy aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung