SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Flip 4 ensimmäistä kertaa live-vuotokuvissa – virallinen julkaisu vielä kuukausien päässä

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 tullaan julkaisemaan yhdessä Galaxy Z Fold 4 -puhelimen kanssa mahdollisesti 10. elokuuta, jos on uskomista tuoreimpia raportteja. Lisäksi samassa tilaisuudessa odotetaan Galaxy Watch 5 -sarjan älykelloja. Tällä kertaa YouTube-kanava TechTalkTV on saanut käsiinsä ja julkaissut live-vuotokuvia Galaxy Z Flip 4 -puhelimesta.

Vuotokuvat paljastavat puhelimen muotoilun lähes kokonaan ja yleisilmeen perusteella Galaxy Z Flip 4 tulee olemaan lähes samanlainen kuin Galaxy Z Flip 3. Nähtävästi uutuusversio tarjoaa marginaalisesti kapeammat näytön kehykset ja näytön taitoskohta saattaa olla hieman huomaamattomampi. Sisäpuolen näytössä on edelleen keskitetty etukamerareikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hieman uusitun saranan sekä pienemmän taitoskohdan takia Galaxy Z Flip 4 -puhelimessa on huomattava rako näytön välissä, kun puhelin on suljettu. Ulkopuolen näyttö on hieman suurempi kuin edeltäjässä, mutta mitään merkittävää eroa ei ole kuvista havaittavissa.

Samsung tulee jatkamaan puhelimessa kaksisävyistä toteutusta, sillä ulkopuolen näytön ja kameroiden alue on musta, kun muut osat puhelimesta ovat harmaita. Kameroita on puhelimen ulkopuolella kaksi kappaletta. Galaxy Z Flip 4 tulee kuvien perusteella saamaan kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan. Vuotajan mukaan luvassa olisi suurempi akku, josta on huhuttu myös aikaisemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip 4 tulee tietojen mukaan saamaan 3700 milliampeeritunnin akun sekä tuen 25 watin tehoiselle langalliselle lataukselle. Tuettuna tulee olemaan myös langaton lataus. Aikaisemmat huhut ovat vihjanneet puhelimen saavan 6,7 tuuman taittuvan AMOLED-näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla saattaa olla 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 12 megapikselin pääkamera ja 12 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosan kameran tarkkuus pitäisi olla 10 megapikseliä. Käyttöjärjestelmäksi on tulossa Android 12. Huhujen mukaan Galaxy Z Flip 4 tulisi myyntiin neljässä väriversiossa, jotka ovat harmaa, violetti, pinkki sekä sininen.

Todennäköisesti vielä ennen huhuttua 10. elokuuta tapahtuvaa julkaisua tullaan näkemään enemmän vuotoja.

Lähde: YouTube (Techtalktv)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung