SamsungYleinen

Odotatko Samsungin uusia Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimia tai Galaxy Watch 5 -älykelloja? Vuotaja paljasti jo nyt mahdollisen julkaisupäivän

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsungin on odotettu julkaisevan uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimet myöhemmin tänä vuonna, mahdollisesti elo-syyskuun aikana. Nyt jokseenkin tiedoistaan luotettavaksi noussut Jon Prosser on paljastanut mahdollisen julkaisupäivän odotetuille puhelimille.

Prosserin mukaan Samsung tulee järjestämään Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimien julkaisutilaisuuden 10. elokuuta 2022. Lisäksi ennakkomyynnin pitäisi alkaa samana päivänä valituilla markkinoilla, jonka lisäksi varsinainen myynti alkaisi pari viikkoa myöhemmin, eli 26. elokuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Fold 4

Galaxy Z Fold 4 -puhelimen kerrotaan tulevan tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vihreä ja beige. Galaxy Z Flip 4 -puhelinta odotetaan tarjolle neljässä värissä, jotka ovat harmaa, violetti, pinkki (Pink Gold) sekä sininen.

Samsungin kerrotaan julkaisevan samalla aikataululla taittuvanäyttöisten puhelimien kanssa myös uudet Galaxy Watch 5 -sarjan älykellot. Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy Watch 5 -kellon 40 ja 44 mm versioissa. 40 mm versio tulee saataville mustana, hopeana ja pinkkinä. 44 mm version kerrotaan tulevan saataville mustana, hopeana ja safiirina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Watch 4

Galaxy Watch 5 Pro tulee myös laajentamaan valikoimaa, mutta se on tarjolla vain 46 mm versiossa. Kellosta pitäisi olla kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja hopea.

Eikä tässä vielä kaikki, mitä Samsung tulee esittelemään loppuvuonna. Jon Prosserin mukaan Samsung esittelee 26. elokuuta myös Galaxy S22 -puhelimen uudessa Lavender-värissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime viikkoina on kuultu paljon huhuja sekä tietoja Galaxy Z Fold 4– ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimista, mutta nähtävästi tänä vuonna Samsung ei suunnittele laitteisiin mitään merkittäviä uutuuksia. Samsung luottaa todennäköisesti tekniikan päivittämiseen tälle vuodelle. Galaxy Watch 5 -älykelloista on ollut myös joitakin huhuja, eikä tänä vuonna Samsungilta nähdä erillistä Classic-versiota.


Lähde: Twitter (Jon Prosser)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung