SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Flip 4 päätyi suorituskykytestin tietokantaan – saattoi vahvistaa Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiirin

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsungin uusien taittuvanäyttöisten älypuhelimien julkaisu lähenee päivä päivältä, sillä Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimia odotetaan elo-syyskuussa. Toistaiseksi julkaisematon Galaxy Z Flip 4 on päätynyt tänään suorituskykytesti Geekbenchin tietokantaan paljastaen muutamia yksityiskohtia itse laitteesta.

Geekbenchin tietokannassa olevan listauksen mukaan Galaxy Z Flip 4 -puhelimen mallikoodi olisi SM-F731U, joka on ollut aikaisemminkin huhuissa. Geekbench vihjaa samalla puhelimen saavan Qualcommin toistaiseksi julkaisemattoman uuden Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Listauksessa järjestelmäpiiriä puhutellaan nimellä ”Taro” ja sen suurin kellotaajuus on 3,19 GHz, jonka pitäisi olla tehokkaan Cortex-X2-ytiminen taajuus. Lisäksi Geekbench paljastaa ainakin yhden ytimen toimivan 2,75 GHz:n taajuudella, joka on todennäköisesti Cortex-A710-ytimien kellotaajuus. Lisäksi energiatehokkaat Cortex-A510-ytimet tulevat toimimaan 1,8 GHz:n kellotaajuudella.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Geekbenchin tietokannassa.

Geekbenchin mukaan Samsung on varustellut Galaxy Z Flip 4 -puhelimen 8 gigatavun RAM-muistilla sekä Android 12 -käyttöjärjestelmällä. Puhelimen suorituskykypisteet ovat 1277 pistettä yhdellä ytimellä ja monen ytimen pisteet ovat 3642.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Flip 4 on löytynyt myös kiinalaisesta 3C-sertifiointitietokannasta, jonka mukaan laitteessa olisi 3595 milliampeeritunnin akku. Akku koostunee 2555 milliampeeritunnin ja 1040 milliampeeritunnin erillisistä akuista. Tiedot viittaavat puhelimessa olevan tuki myös Samsungin perinteiselle 25 watin tehoiselle langalliselle lataukselle.

Toistaiseksi muita tarkempia tietoja laitteesta ei voida vielä sanoa varmaksi. Todennäköisesti taittuva näyttö on 6,7 tuumaa ja ulkopuolella olisi minimaalisesti suurempi näyttö kuin edeltäjässä. Samsung Galaxy Z Flip 4 on aikaisemmin paljastunut myös CAD-mallinnuksesta, ja kuvien perusteella suuria uudistuksia ei kannata odottaa.

Lähde: Geekbench, Galaxyclub.nl (hollanniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung