SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy Z Flip 4 – luvassa ei ole merkittäviä uudistuksia

Samsung Galaxy Z Flip 4

Tunnettu vuotaja OnLeaks julkaisi jo aikaisemmin CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia Samsung Galaxy Z Fold 4 -puhelimesta, mutta sen lisäksi on julkaistu kuvia myös Galaxy Z Flip 4 -puhelimesta. Kuvat paljastavat Samsungin tulevan taittuvanäyttöisen simpukkapuhelimen, mutta nähtävästi suuria yllätyksiä ei kannata odottaa tänä vuonna.

Kuvien perusteella Samsung luottaa lähes identtiseen muotoiluun kuin aikaisemmin, eli Galaxy Z Flip 4 ei tule poikkeamaan suuresti Galaxy Z Flip 3 -mallista. Vuotojen mukaan laite olisi kuitenkin hieman paksumpi, sillä Galaxy Z Flip 4:n paksuus on 7,2 millimetriä edeltäjän 6,9 millimetrin sijasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Flip 4

Galaxy Z Flip 4 tulee saamana taittuvan 6,7 tuuman näyttöpaneelin, mutta aikaisemmat huhut ovat vihjanneet ulkopuolen näytön olevan hieman suurempi. Kuvien perusteella mitään merkittävää suurennusta ei ole tulossa.

Aikaisemmat huhut ovat myös kertoneet Samsungin pyrkivän saamaan puhelimeen suuremman akun sekä toistaiseksi julkaisemattoman Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiirin. Tarkempia tietoja puhelimesta ei ole vuotanut, mutta monet ominaisuudet ovat odotettavasti samanlaisia kuin Galaxy Z Flip 3 -mallissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 -puhelimen julkaisuun on vielä useita kuukausia aikaa, joten tiedot tulevat varmasti vielä tarkentumaan. Samsungilla on kerrottu olevan kovia tavoitteita Galaxy Z Flip 4 -puhelimen myynnin suhteen, sillä Samsung on panostanut sen valmistukseen selvästi enemmän kuin edeltäjäversion valmistukseen.

Samsung Galaxy Z Flip 4

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung