XiaomiYleinen

Xiaomin hittituote saa jatkoa 24. toukokuuta – Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke tarjoaa suuremman näytön

Xiaomin uusi aktiivisuusranneke on tulossa pian.

Xiaomi tulee julkaisemaan kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Redmi Note 11T -sarjan älypuhelimet ensi viikolla 24. toukokuuta. Tilaisuudessa tullaan näkemään myös muita uutuuksia, joista nyt yksi on vahvistettu. Xiaomi esittelee uuden sukupolven Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen.

Tulevan aktiivisuusrannekkeen luvataan tarjoavan isoja eroja, mutta julkaistujen kuvien perusteella Xiaomi tulee luottamaan tuttuun ulkoiseen toteutukseen. Xiaomi Smart Band 7 on varusteltuna näytöllä, jossa ei ole suuria kehyksiä ja laite on kokonaisuudessaan kompakti. Näytöllä nähdään myös laitteen pystyvän mittaamaan sykettä, askelia, poltettuja kaloreita sekä tuettuna on pai-indeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aktiivisuusranneketta odotetaan myyntiin kahdessa versiossa, jotka ovat vakioversio sekä NFC-versio. Xiaomi on jo vahvistanut uuden version saavan suuren 1,62 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, joka on 25 prosenttia suurempi kuin edeltäjässä. Näytöltä pystyy tarkistamaan ajan, sään, sykkeen, veren happipitoisuuden ja harjoitustiedot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempi vuoto kerto Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen saavan 490 x 192 pikselin tasoisen näytön ja tuen Always-on-display-toiminnolle. Lisäksi laite tukee 303 erilaista hymiötä sekä 126 erilaista sovelluskuvaketta esimerkiksi ilmoituksia varten. Laitteessa olisi vuotojen mukaan GPS-tuki sekä kehittyneemmät virransäästötilat. Käyttöjärjestelmäksi odotetaan Zepp OS, joka on ollut aikaisemmin muun muassa Amazfitin laitteissa.

Xiaomin mukaan yhtiön Smart Band -laitteilla on globaalisti jo yli 140 miljoonaa käyttäjää, joten kyseessä on yksi kiinalaisvalmistajan suosituimmista tuotelinjoista. Uutuusversiosta tullaan varmasti kuulemaan lisätietoja viimeistään ensi viikolla.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi