SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 2 saatetaan julkaista heinäkuussa

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung julkaisi Galaxy S21 -malliston puhelimet normaalia aikaisemmin ja nähtävästi myös tulevat taittuvanäyttöiset puhelimet tullaan esittelemään odotettua aikaisemmin. Uusien Z-sarjan puhelimien julkaisua on odotettu myöhemmin tänä vuonna, mahdollisesti elokuun aikana. Jos on kuitenkin uskomista uusia raportteja, niin Samsung on saattanut aikaistuttaa julkaisua kuukaudella.

Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 2 -puhelimien julkaisua odotetaan nyt heinäkuun aikana. Raportin mukaan Samsung tulee tekemään Galaxy Z Fold 3 -malliin muutoksia verrattuna edeltäjämalliin. Akun kapasiteetin odotetaan pienentyvän 4380 milliampeerituntiin aikaisemmasta 4500 milliampeeritunnista. Puhelimeen on odotettavissa myös 7,5 tuuman taittuva näyttöpaneeli sisäosaan ja ulkopuolella kerrotaan olevan 6,2 tuuman näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin odotetaan ottavan uusien puhelimien kanssa käyttöön myös uusi toteutuksia, joita ei ole aikaisemmin taittuvissa puhelimissa nähty. Galaxy Z Fold 3 -malliin odotetaan ainakin näytönalaista etukameraa, S Pen -kynää sekä LTPO-näyttöteknologiaa.

Lähde: Thelec.kr (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung