SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 6 saattaa olla kevyempi ja ohuempi kuin edeltäjänsä, mutta on silti paksumpi kuin Honorin uutuus

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsungilta odotetaan uusia taittuvanäyttöisiä puhelimien ensi syksynä, ja nyt erityisesti Galaxy Z Fold 6 on uusien huhujen kohteena. Tietojen mukaan Samsung tulee tekemään puhelimesta aikaisempaa ohuemman sekä parantavan kameroita.

Huhut kertovat Galaxy Z Fold 6:n saavan jopa 200 megapikselin pääkameran edeltäjästä löytyneen 50 megapikselin sensorin sijasta. Tieto kannattaa kuitenkin ottaa varauksella vastaan, sillä eri lähteistä kuullaan erilaista tietoa. Esimerkiksi luotettavampana pidetty Galaxyclub-sivusto kertoo kameran pysyvän edelleen 50 megapikselin tasolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung käyttänee puhelimessa myös edeltäjästä tuttua 12 megapikselin tasoista ultralaajakulmakameraa, mutta telekameran yksityiskohtia ei ole vuotanut. Samsung on käyttänyt aikaisemmin 10 megapikselin tasoista 3-kertaista telekameraa. Vuodot povaavat Samsungin käyttävän myös 4 megapikselin näytönalaista kameraa, joten kovin merkittävästi kamerat eivät todennäköisesti päivity.

Vuodoissa väitetään Samsungin tekevän muutoksia myös saranan suunnitteluun. Patenttien perusteella Galaxy Z Fold 6 olisi ohuempi ja kevyempi kuin edeltäjänsä, vaikka akun koko olisi suurentunut. Puhelimen kerrotaan olevan noin 11 millimetrin paksuinen suljettuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos tieto paksuudesta pitää paikkansa, niin Samsung olisi saamassa pari millimetriä pois verrattuna edeltäjän 13,4 millimetrin paksuuteen. Samsung ei näytä pääsevän Honorin tasolle, jonka uusin Magic V2 -puhelin on paksuudeltaan ainoastaan 9,9 millimetriä.

Lisätietoja Samsungin tulevista taittuvanäyttöisistä puhelimista saadaan varmasti lähikuukausina.

Lähde: Galaxyclub.nl, X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung