MicrosoftWindows 10Yleinen

Lumia 650 viimeinen Lumia-puhelin? Evleaks paljasti kuvan ja puhelimen tekniset tiedot

650Microsoftilla on tällä hetkellä ainakin yksi uusi Lumia-puhelin kehitteillä, jonka koodinimi on ”Saana”. Puhelimen markkinoille tullessa nimen arvellaan olevan Lumia 650, eli viime vuonna julkaistun Lumia 640 seuraaja.

Microsoft tulee pian julkaisemaan Lumia 650 -puhelimen, mutta nyt Evan Blass on julkaissut VentureBeat-sivustolla artikkelin, jossa paljastaa puhelimesta kuvan sekä laitteen lopulliset tekniset tiedot. Evan Blass on paremmin tunnettu nimellä Evleaks.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lumia 650 perustuu hänen mukaansa 5-tuuman, 720 x 1280 pikselin LCD kosketusnäyttöön. Puhelimesta löytyy neliytiminen Qualcomm Snapdragon 210 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1 gigatavu RAM-muistia. Lumia 650 kerrotaan saavan virtansa 2000 milliampeeritunnin suuruisesta akusta ja puhelimen pitäisi tukea langatonta latausta.

Evan Blass vihjaa, että Lumia 650 saattaa olla yksi viimeisistä Lumia-puhelimista markkinoilla. Hän vihjaa, että Microsoft saattaa lopettaa Lumia-malliston ja siirtävänsä seuraavat yhtiön omat puhelimet Surface-brändin alle.

Evan Blass kertoo myös, että Lumia 650 pitäisi saapua kauppojen hyllyille joskus kuluvan neljänneksen aikana, eli ennen huhtikuuta. Tarkempia saatavuustietoja ei toistaiseksi tiedetä.

Lähde:

VentureBeat, Microsoft Lumia 650 specifications and design confirmed

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft