SamsungYleinen

Samsung ja BTS jatkavat yhteistyötään: Uusi versio Samsungin soittoäänestä ja erikoisvideo Butter-kappaleesta julki

Samsung on jatkanut sekä laajentanut kumppanuuttaan suositun eteläkorealaisen bändin BTS:n kanssa uusien Galaxy Z Flip 3– ja Galaxy Z Fold 3 -puhelimien lanseerauksen yhteydessä. Samsung on julkaissut nyt muutamia videoita, joissa BTS on keskeisessä roolissa.

Yhteistyö BTS:n ja Samsungin välillä on ollut pitkäaikainen, sillä esimerkiksi Galaxy S20+ -puhelimesta julkaistiin erillinen erikoisversio bändin faneille sekä BTS on nähty mainoskasvoina Galaxy S20 FE -puhelimen ja Galaxy Z -malliston laitteiden julkaisujen yhteydessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

BTS ja Samsung ovat kuvanneet yhdessä erikoisvideon bändin suositusta Butter-kappaleesta, jossa keskiössä ovat bändin jäsenien ohella myös Samsungin uudet Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Buds 2 -tuotteet. Videon voi katsoa alapuolelta.

Toinen yhteistyön tuloksena syntynyt projekti on Samsungin tunnetun soittoäänen Over The Horizonin uudelleen tuottaminen instrumentaalisesti, joka on BTS:n jäsenen Sugan käsialaa. Samsungin Over The Horizon -soittoääni on nyt kymmenen vuotta vanha, mutta se on kehittynyt ajan myötä. Samsungin mukaan soittoäänellä on ollut tavoitteena motivoida ihmisiä testaamaan rajojaan ja avaamaan maailmansa suuremmille mahdollisuuksille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Over the Horizon on kehittynyt ajan myötä, mutta sen vaikutus on yhtä tärkeä tänään kuin kymmenen vuotta sitten. Kun maailma alkaa avautua, aloitamme uuden matkan tuntemattomaan. Yhdessä menemme eteenpäin ja pyrimme luomaan uuden polun kohti tulevaisuutta. Tätä inspiraatiota BTS:n maailmanluokan esiintyjä Suga piti mielessään, kun hän teki versionsa ”Over the Horizon” -kappaleesta pakottaakseen käyttäjät tutkimaan tuntematonta ja avaamaan sydämensä loputtomille mahdollisuuksille. Kukaan ei tiedä, mitä tapahtuu, mutta yhdessä voimme unelmoida, ylittää rajamme ja voittaa kaikki esteet, joita kohtaamme horisontin yli”, kertoi Samsung.

Projektista julkaistun videon voi katsoa alapuolelta ja Sugan tuottama versio soittoäänestä on kuunneltavissa toisesta videosta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung