SamsungYleinen

Samsung julkaisee BTS-erikoisversion Galaxy S20+ -puhelimesta ja Galaxy Buds+ -kuulokkeista Suomessa – hinta 1249 euroa

Samsung on julkaissut jo valikoiduilla markkinoilla Galaxy S20+ -puhelimesta sekä Galaxy Buds+ -kuulokkeista BTS-erikoisversiot, jotka ovat nyt tulossa myös Suomessa saataville. BTS on eteläkorealainen yhtye, joka on niittänyt suosiota myös ympäri maailmaa.

BTS Edition koostuu Galaxy S20+ 5G -puhelimen ja Galaxy Buds+ -kuulokkeiden erikoisversioista. Tuotteet ovat BTS:lle ominaiseen tapaan väriltään liloja sekä koristeltu yhtyeen logolla ja tähtikuviolla. Kaikkiaan erikoistuotteita on myynnissä Pohjoismaissa 100 kappaletta, ja omansa voi tilata Samsungin verkkokaupan kautta.

Uudessa puhelimessa on BTS-yhtyeen innoittama teema sekä ja Weverse-yhteisöalusta esiasennettuna. Myyntipakkauksessa tulee mukana lisäksi tarroja, joiden avulla puhelimen voi muuntaa oman tyylinsä mukaiseksi. Mukana on myös ainutlaatuisia idolikuvia bändin jäsenistä. Puhelin on varustettu korkealaatuisella kameralla, johon Galaxy S20+ -käyttäjät ovat tottuneet, ja se tarjoaa faneille uusia tapoja jakaa sisältöä ja olla vuorovaikutuksessa sekä bändin kanssa että keskenään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Buds+ BTS Edition tuo fanit entistä lähemmäksi yhtyettä ja sen musiikkia, ei vain ainutlaatuisen designin, vaan myös huipputason äänentoiston ansiosta. AKG:n laadukkaan äänen ja dynaamisten kaksisuuntaisten kaiuttimien ansiosta Galaxy Buds+ -kuulokkeet tuottavat monivivahteisen äänimaailman, jonka ansiosta fanit voivat nauttia BTS-musiikista laadusta tinkimättä.

”Aluksi emme olleet aikeissa julkaista BTS Editionia Pohjoismaiden markkinoilla. Olemme kuitenkin noteeranneet, että BTS:llä on paljon faneja myös Pohjoismaissa ja Suomessa, ja että kysyntää tälle tuotteelle löytyy. On hienoa, että saimme myyntikappaleita myös kotimarkkinoille. Kannattaa kuitenkin olla nopea, jos haluaa varmistaa tuotteen itselleen”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S20+ 5G ja Galaxy Buds+ BTS Edition tulevat myyntiin Pohjoismaissa Samsungin omassa verkkokaupassa 9. heinäkuuta 2020. Kaikkiaan Pohjoismaiden markkinoille tulee 100 kappaleen erikoiserä. BTS Edition -pakettiin kuuluu Galaxy S20+ 5G -puhelin, Galaxy Buds+ -kuulokkeet sekä langaton laturi, ja sen vähittäismyyntihinta on 1249 euroa.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Eli puppelipoikien bändistä josta kukaan ei Suomessa oo ikinä kuullutkaan. No tyhmät maksaa ku se on Samsungin romu.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung