SamsungYleinen

Samsung järjestää Galaxy Unpacked 2021 Part 2 -tapahtuman 20. lokakuuta – onko vihdoin luvassa odotettu Galaxy S21 FE?

Samsung on ilmoittanut jopa hieman yllättäen järjestävänsä Galaxy Unpacked 2021 Part 2 -tapahtuman ensi viikon keskiviikkona 20. lokakuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Tilaisuudesta on julkaistu teaser-video, jossa Samsungin erilaisia sovelluksia ”pakataan laatikoihin”, joten kovinkaan paljoa ei videosta voida päätellä.

Tilaisuus lähetetään suorana Samsungin sivujen sekä YouTuben kautta, joten kaikki pystyvät seuraamaan sitä reaaliajassa. Samsung on luvannut esittelevän tilaisuudessa uusia kokemuksia, joilla käyttäjät voivat ilmaista itseään tekniikan avulla. Tilaisuudessa voidaan nähdä pitkään huhuttu ja viivästynyt Galaxy S21 FE -älypuhelin sekä huhuissa ovat olleet myös huippuluokan Galaxy Tab S8 -tabletit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan erityisesti Galaxy S21 FE -puhelimen ennakkomyynnin on odotettu alkavan 20. lokakuuta ja toimitukset käynnistyisivät 29. lokakuuta. Toisaalta aivan viimeisimmät huhut ovat povanneet puhelimen julkaisun lykkäytyvän ensi vuoteen tai laitteen jopa peruutettavan. Tilaisuuden aikana Samsung saattaa julkaista myös uusia värejä Galaxy Z Flip 3 -puhelimelle, joita voisivat olla sininen, harmaa, vaaleanpunainen, valkoinen ja keltainen. Lisäksi huhuissa on ollut uusia värejä Galaxy S21 -mallistoon.

Toistaiseksi mitään kovinkaan varmaa tietoa ei ole Galaxy Unpacked 2021 Part 2 -tapahtuman antimista, mutta todennäköisesti jälleen ensi viikolla ollaan viisaampia.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung