SamsungYleinen

Samsung järjestää julkaisutilaisuuden 4. tammikuuta – luvassa saattaa vihdoin olla Galaxy S21 FE

Samsung on vahvistanut tänään järjestävänsä globaalin lanseeraustilaisuuden 4. tammikuuta CES-messujen yhteydessä. Tilaisuudessa tullaan yhtiön mukaan näkemään uusia tuotteita sekä teknologioita, ja joukossa saattaa olla puhelin, jota on odotettu hyvin pitkään.

Tilaisuus järjestetään 4. tammikuuta kello 18.30 paikallista aikaa, mutta Suomen aikaan tilaisuus alkaa 5. tammikuuta kello 4.30. Tilaisuuden pääsanoma on ”Together For Tomorrow” ja tilaisuuden aikana lavalle astuu muun muassa Samsungin varapuheenjohtaja ja toimitusjohtaja Jong-Hee Han. Samsung tulee lähettämään tilaisuuden myös suorana lähetyksenä yhtiön sivujen sekä YouTuben välityksellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung ei ole toistaiseksi suoraan paljastanut tuotteita, joita tullaan tilaisuudessa näkemään, mutta odotuksissa on paljon erilaisia julkaisuja. Samsung tulee esimerkiksi huhujen mukaan esittelemään MicroLED-televisioita, MiniLED-televisioita ja jopa QD-OLED-televisioita. Lisäksi Samsung tulee suurella todennäköisyydellä julkaisemaan tilaisuuden aikana Galaxy S21 FE -puhelimen, sillä aikaisemmin julkaisun on odotettu tapahtuvan juuri 4. tammikuuta. Samsung saattaa jopa julkaista joitakin Galaxy A -sarjan puhelimia, uusia kodinkoneita sekä BESPOKE-tuotteita.

Tilaisuus on siis heti tammikuun alussa, joten kovin kauaa uusia tuotteita ei Samsungiltakaan tarvitse enää odottaa. Tilaisuudessa ei odoteta nähtävän Samsungin uusia Galaxy S22 -sarjan puhelimia, vaan Samsung julkistanee ne vasta helmikuussa 2022.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung