OnePlusYleinen

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet julkaistaan Euroopassa 16. joulukuuta – julkaisu tapahtuu ensimmäistä kertaa Instagramissa

OnePlus on tänään vahvistanut järjestävänsä Euroopassa brändin tämän vuoden viimeisen julkaisutilaisuuden 16. joulukuuta, jossa tullaan julkaisemaan uudet OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet. Aikaisemmin kuulokkeet on julkaistu jo Kiinan markkinoille, joten mitään merkittävästi uutta ei ole enää luvassa.

Kuulokkeet julkaistaan 16. joulukuuta kello 15.30 Suomen aikaan. Kyseessä on OnePlussan ensimmäinen interaktiivinen live-tuotelanseeraus. Lanseeraus on nähtävillä OnePlussan Instagram-tilillä. Nyt muun muassa OnePlus-fanit ja yhteisö pääsevät olemaan suoraan yhteydessä lanseerauksen juontajan kanssa reaaliajassa ja jakaa reaktioitaan Instagram Stories -tarinoiden kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Etsimme OnePlussalla jatkuvasti ainutlaatuisia ja hauskoja tapoja olla tekemisissä yhteisömme kanssa. Yleisen tuotekokemuksen parantamisen lisäksi pyrimme tuomaan yhteisömme mukaan koko matkalle parhaan teknologian tuomiseksi useammille ihmisille ympäri maailmaa. Olemme innoissamme voidessamme lanseerata uudet täysin langattomat OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ensimmäisen kerran interaktiivisessa Instagram live -keynotessa”, sanoi Kate Parkyn, OnePlus Euroopan Associate Marketing Director.

OnePlus kertoo, että brändin Euroopassa hiljattain lanseeraaman Red Cable Clubin kanta-asiakasjäsenet saavat eksklusiivisen alennuksen ja voivat tilata kuulokkeet ennakkoon jo päivää ennen lanseerausta, 15. joulukuuta alkaen. Lisäksi uudet OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet voi ostaa 10 prosentin alennuksella, jos liittyy Red Cable Clubiin ennen Instagram Keynotea.

Tarkemmin kuulokkeisiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlussan sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus