HuaweiYleinen

Huawei tuo Suomessa myyntiin WiFi Mesh 7 ja WiFi Mesh 3 -reitittimet – tarjoavat Wi-Fi 6 Plus -yhteyden

Huawei on esitellyt Suomessa uudet WiFi Mesh 7- ja Mesh 3 -reitittimet, jotka laajentavat valmistajan verkkoreitittimien valikoimaa. Uudet reitittimet tarjoavat Wi-Fi 6 Plus -yhteysnopeuden parhaimmillaan jopa 250 laitteelle noin 550 neliömetrin sisällä. Kyseessä kerrotaan olevan täydellinen ratkaisu kaikenkokoisille kotitalouksille, jotka vaativat nopeaa, luotettavaa ja turvallista verkkoyhteyttä.

Huawei WiFi Mesh 7 on suunniteltu tarjoamaan koko kodin peitto myös suurille kotitalouksille. Sen Wi-Fi 6 Plus -teknologia tuo perinteisempään Wi-Fi 6 -standardiin verrattuna etuja, kuten vahvemman, paremmin esteitä läpäisevän ja pidemmälle yltävän verkkosignaalin sekä nopeammat tiedonsiirtonopeudet lyhyellä etäisyydellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WiFi Mesh 7 tukee AX6600-kolmikaistateknologiaa, joka koostuu seuraavista kaistoista: 5 GHz:n korkeakaista jopa 4 804 Mbit/s tiedonsiirtonopeuksille, 5 GHz:n matalakaista jopa 1 201 Mbit/s tiedonsiirtonopeuksille ja 2,4 GHz:n taajuuskaista jopa 574 Mbit/s tiedonsiirtonopeuksille.

Reititin on varustettu kahdeksalla signaalinvahvistimella, joista jokainen käsittelee tiettyä taajuusaluetta. Tämän ansiosta yksi Huawei WiFi Mesh 7 -yksikkö voi tarjota Wi-Fi-peiton noin 278 neliömetriin asti. Käyttäjät voivat myös yhdistää kaksi älykästä reititintä muodostaakseen mesh-verkon, joka tarjoaa peittoalueen noin 550 neliömetrin alueelle. Koska WiFi Mesh 7 on suunniteltu suurille kotitalouksille, se tukee jopa 250 samanaikaisesti kytkettyä laitetta kannettavista tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista älykaiuttimiin.

Laitteiden asennus tapahtuu Huawei AI Life -sovelluksen ohjeistamana. WiFi Mesh 7:ssä on myös neljä mukautuvaa Gigabit WAN/LAN -porttia, mikä tarkoittaa, että käyttäjät voivat kytkeä WAN- ja LAN-Ethernet-kaapelinsa mihin tahansa porttiin asennuksen aikana. One-Touch Connectin avulla taas käyttäjät voivat yhdistää älypuhelimensa mesh-verkkoon yhdellä napautuksella, jolloin verkkoyhteys on helppo jakaa esimerkiksi vieraille ilman tarvetta jakaa verkon salasanaa.

Verkonhallintaan käyttäjät voivat hyödyntää yhteensopivan Huawei AI Life -sovelluksen työkaluja verkon kattavuuden tarkistamiseen ja verkko-ongelmien ratkaisemiseen. Sovelluksesta käyttäjät näkevät täydellisen luettelon reitittimeen liitetyistä laitteista, jolloin ei-toivottujen tai tunnistamattomien laitteiden poistaminen verkosta on helppoa. Vanhemmat voivat myös käyttää sisäänrakennettuja Parental Control -asetuksia asettaakseen lapsilleen aika- ja sisältörajoituksia ja estää näitä altistumasta sopimattomalle sisällölle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HarmonyOS Mesh+ -järjestelmällä varustettu WiFi Mesh 7 voi yhdistää kolmikaistakanavat, jolloin käyttäjät voivat hyödyntää suurta teoreettista nopeutta maksimoimalla kaistanleveyden käytön ja suorituskyvyn. HarmonyOS Mesh+ varmistaa Super Seamless Roamingin -ominaisuuden ja vain 50 ms:n vaihtoviiveen avulla, että käyttäjä on vapaa liikkumaan kotonaan laitteidensa kanssa verkon laadusta tinkimättä. Reititin tukee myös Load Balancing -toimintoa liikenteen ohjaamiseksi nopealta kanavalta muille taajuusalueille, mikä estää verkon ruuhkautumista.

Yksityisyyden ja turvallisuuden takaa tietoturvaratkaisu Huawei HomeSec, joka antaa suojan hyökkäyksiltä ja viruksilta väsytyshyökkäysten eston ja LAN-palomuurin avulla. Lisäksi WiFi Mesh 7 tukee viimeisintä WPA3-tunnistus- ja salausstandardia.

WiFi Mesh 7 -reitittimen lisäksi Huawei tuo markkinoille WiFi Mesh 3 -reitittimen. Kaksikaistainen WiFi Mesh 3 tukee jopa 3 000 Mbit/s:n maksiminopeutta ja sen tarjontaan lukeutuvat kaikki tärkeimmät ominaisuudet, kuten Wi-Fi 6 Plus, jopa 250 laitteen tuki, One-Touch Connect -yhteydenmuodostus, HarmonyOS Mesh+, Huawei HomeSec™ -tietoturvaratkaisu ja kattavat hallintatyökalut vanhemmille.

Huawei WiFi Mesh 7 ja WiFi Mesh 3 ova nyt myynnissä Suomessa ja ne ovat tarjolla alapuolella luetellun mukaisissa kokoonpanoissa.

  • Huawei WiFi Mesh 7, kahden laitteen pakkaus – 449 €
  • Huawei WiFi Mesh 7, yhden laitteen pakkaus – 249 €
  • Huawei WiFi Mesh 7, kolmen laitteen pakkaus – 349 €
  • Huawei WiFi Mesh 3, kahden laitteen pakkaus – 249 €

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei