SamsungYleinen

Samsung järjestää Unpacked-tilaisuuden 23. syyskuuta – luvassa ainakin Galaxy S20 FE

Galaxy Unpacked

Samsung on ilmoittanut jälleen järjestävänsä Unpacked-julkaisutilaisuuden, joka on jo kolmas laatuansa parin kuukauden sisällä. Aluksi Samsung esitteli Galaxy Note20 -malliston älypuhelimet, jonka jälkeen nähtiin Galaxy Z Fold 2 -laite. Nyt tuleva Unpacked-tapahtuma järjestetään ensi viikolla 23. syyskuuta.

Tilaisuudessa tullaan näkemään suurella todennäköisyydellä monessa tilanteessa vuotanut ja huhuttu Galaxy S20 FE -huippupuhelin. Kyseessä pitäisi olla Samsungin edullisemman hintapisteen huippupuhelin, jonka tarkoituksena on haastaa OnePlussan ja muidenkin kiinalaisten huippupuhelimet hinnoittelullaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuus järjestetään siis ensi viikon keskiviikkona 23. syyskuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Unpacked-tilaisuus on nähtävissä muun muassa Samsungin sivuilta sekä muilta tutuilta alustoilta, kuten YouTubesta.

Galaxy S20 FE -puhelimesta tiedetään jo tällä hetkellä lähes kaikki, sillä Samsung ei ole pystynyt pitämään huhuja tai vuotoja kurissa. Puhelimeen on tulossa tasainen 6,5 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 865- ja Exynos 990 -piirit markkina-alueesta riippuen. Galaxy S20 FE:n odotetaan saavan myös 4500 milliampeeritunnin akun sekä huippuluokan kolmoiskameran.

Vuotokuvissa Galaxy S20 FE on nähty kuudessa tyylikkäässä väriversiossa, jotka ovat sininen, punainen, oranssi, valkoinen, vihreä sekä vaaleanpunainen. Puhelin tulee olemaan tuttuun tyyliin valmistettu alumiinikehyksestä, kun taasen takaosa on mattapintaista muovia.

Lähde: Samsung.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung