OnePlusYleinen

OnePlus lisäsi julkaisemattomien puhelimien käyttöoppaita sivuillensa – mukana OnePlus 8T Pro ja kaksi Nord-puhelinta

OnePlus on lisännyt sivuillensa käyttöoppaita viidelle vielä julkaisemattomalle puhelimelle, jotka ovat OnePlus 8T, OnePlus 8T Pro, OnePlus Nord N100, OnePlus Nord N105g sekä OnePlus ”SS9805”. Asiaan on ensimmäisenä kiinnittänyt huomiota tunnettu vuotaja Evan Blass.

OnePlussan on odotettu julkaisevan syyskuun aikana ainakin uuden huippupuhelimen, eli OnePlus 8T:n. Valitettavasti huhut ovat vihjanneet, että OnePlus ei tänä vuonna tulisi julkaisemaan uutta OnePlus 8T Pro -versiota, vaikka nyt aktivoidut käyttöopassivut kyseisestä puhelimesta vihjaavatkin. Lisäksi OnePlussan on huhuttu kehittävän OnePlus ”Clover” -puhelinta, jossa olisi Snapdragon 460 -järjestelmäpiiri. OnePlussan on odotettu tuovan markkinoille myös Snapdragon 690 -järjestelmäpiiriin perustuvan edullisemman 5G-puhelimen. Nyt paljastuneet Nord N105G sekä Nord N100 saattavat siis hyvinkin viitata näihin kahteen edullisempaan malliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi OnePlus ”SS9805” -mallikoodilla ilmoitettu laite on täysin mysteeri. Mallikoodi ei viittaa yhteenkään huhuttuun laitteeseen, mutta todennäköisesti lähikuukausien aikana myös kyseisestä laitteesta tullaan kuulemaan lisätietoja. Nyt vuotaneiden laitteiden käyttöopassivut ovat varsin geneerisiä, eivätkä ne paljastava mallikoodien lisäksi mitään muuta erityistä.

OnePlus tulee varmasti lähiaikoina julkaisemaan uusia tuotteitaan, mutta tarkasta lukumäärästä tai mallinimistä ei vielä ole mitään tietoa.


Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Nähtävästi toikin firma on huomannut miten tehdä rahaa, enää ei päde puheet: yksi puhelin per vuosi. Niin se raha puhuu.

  2. Periaatteessa kiinnostava juttu että OnePlus tuo edullisempia malleja, ikävä kyllä samalla on matkalla pois siitä mikä teki OnePlus puhelimista suosittuja, eli:

    1) Ei bloatwarea, nykyään 8 mallista alkaen Facebook installer/updater esiasennettuna. itse FB sovelluksen saa poistettua, mutta noita mainittuja ei ja niiden avulla FB voi yhä tietyssä määrin tarkkailla, mahdollisesti myös vaikka ottaa pois käytöstä (kuunnelkaa esim. tekniikkaluolan podcast, löytyy myös YouTubesta).

    2) Lähes puhdas Android pienin OnePlus lisäyksin. Tämäkin historiaa Oxygen OS 11 käyttöliittymän myötä joka ideoi paljon Samsung OneUI 1.0 ideoita.

    Joten kun itse luopuvat vahvuuksistaan niin itse katselen muita merkkejä.

  3. Niinpä. Esim. Nokia ei onneks niin tee. Onneks Nokia antaa ihmisten itse asentaa ne sovellukset mitä tarttee. Vaikka turhake Facebook tai Instagram.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus