HMDNokiaYleinen

HMD Global julkaisee uusia Nokia-puhelimia 22. syyskuuta

HMD Global on jakanut medioille kutsuja julkaisutilaisuuteen, joka järjestetään ensi viikolla 22. syyskuuta, vain päivää ennen Samsungin Unpacked-tilaisuutta. HMD Globalin odotetaan esittelevän tilaisuudessaan uusia edullisemman hintapisteen Nokia-puhelimia, mutta luvassa saattaa olla myös uusia keskihintaluokan laitteita sekä peruspuhelimia.

Kutsu ei itsessään paljasta tulevista julkaisuista juurikaan mitään, mutta 22. syyskuuta tapahtuma alkaa 18.00 Suomen aikaa. Tilaisuus tullaan lähettämään kutsun perusteella suorana lähetyksenä YouTuben välityksellä, ja HMD Global lupaa tilaisuudessa olevan myös erittäin erityinen vieras. HMD Global on aikaisemmin aloittanut yhteistyön tulevan Bond-elokuvan kanssa, johon vieras saattaa liittyä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa ovat viime aikoina olleet edullisemman hintapisteen älypuhelimet, kuten Nokia 2.4 sekä Nokia 3.4. Luvassa saattaa olla myös seuraajat Nokia 6- ja Nokia 7 -sarjan puhelimille, mutta näistä ei ole huhuissa juurikaan vielä puhuttu. HMD Global on vahvistanut kuitenkin julkaisevansa jossain välissä 5G-puhelimen Snapdragon 690 -järjestemäpiirillä. HMD Globalilta ei ole yli vuoteen nähty minkäänlaista huippupuhelinta, joten sellaisenkin julkaiseminen olisi jo ajankohtaista. Vuotokuvissa on nähty myös kolme 4G-yhteyksillä varusteltua peruspuhelinta.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Vihdoinkin jotain varmaa, ei vain jotain IFA-huhuja tm. Toivottavasti nyt julkaistaan nekin mitkä piti julkaista jo keväällä MWC.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD