SamsungYleinen

Samsung joutumassa huonon päätöksen eteen? Galaxy S21 FE saattaa saada Exynos-järjestelmäpiirin

Samsungin odotettu ja paljon puhuttu Galaxy S21 FE tulee tietojen mukaan markkinoille vasta lokakuussa, vaikka alun perin julkaisua odotettiin kesällä. Samsungin on huhuttu kärsivän globaalista piiripulasta, joka vaikuttaa erityisesti Galaxy S21 FE -puhelimen valmistukseen. Nyt tuoreet raportit kertovat Samsungin mahdollisesti joutuvan tekemään huonon päätöksen.

Huhuissa Galaxy S21 FE -puhelinta on odotettu Snapdragon 888 -järjestelmäpiirillä varusteltuna, mutta Qualcomm ei nähtävästi pysty vastaamaan suureen kysyntään. Juurikin Snapdragon 888 on yksi komponenteista, jonka saatavuus on viivästyttänyt puhelimen valmistusta. Tuoreimmat raportit kertovat Samsungin mahdollisesti ottavan Galaxy S21 FE -puhelimessa käyttöön myös yhtiön oman Exynos-järjestelmäpiirin, jota Samsung ei todennäköisesti alun perin suunnitellut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna Galaxy S20 FE julkaistiin Exynos- ja Snapdragon-järjestelmäpiireillä useilla markkinoilla, mutta myöhemmin Samsung luopui Exynos-versiosta ja panosti vain Snapdragon-versioon. Tämän takia Galaxy S21 FE -malliin ei ole odotettu kuin Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä. Aikaisempien tietojen mukaan Samsung olisi julkaisemassa puhelimen vain muutamilla markkina-alueilla piiripulan takia, mutta Exynos-versio saattaisi helpottaa tilannetta hieman.

Galaxy S21 FE -puhelimesta tiedetään aikaisempien vuotojen perusteella paljon. Galaxy S21 FE:n odotetaan saavan Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi puhelimeen on huhuttu 6,41 tuuman Super AMOLED-näyttöpaneelia 120 hertsin virkistystaajuudella sekä etukamerareiällä. Galaxy S21 FE on nähty myös useissa 3D-mallinnoksiin pohjatuvissa kuvissa.

Samsungin on alun perin odotettu julkaisevan Galaxy S21 FE -puhelimen kesän aikana, mutta tuoreimpien raporttien mukaan julkaisua on jouduttu siirtämään. Samsungin odotetaan esittelevän puhelimen vasta lokakuussa, mutta mitään varmaa tietoa ei kuitenkaan vielä ole.

Lähde: mk.co.kr (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung