ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko laajenee Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Pohjanmaalla

Elisa jatkaa 5G-verkkonsa nopeaa laajentamista ja nyt verkko avautui Pirkanmaalla Hämeenkyröön ja Parkanoon, Keski-Suomessa Saarijärvelle, Pohjois-Karjalassa Outokumpuun ja Pohjois-Pohjanmaalla Liminkaan. Nyt Elisan 5G-verkko kattaa jo 108 paikkakuntaa Suomessa.

Hämeenkyrössä verkkoa on rakennettu Keskuspuiston alueella ja verkko laajenee myöhemmin Järvenkylän ja Kyröskosken alueilla. Parkanossa 5G:tä voi käyttää alkuvaiheessa Kallionahteen alueella. Saarijärvellä verkko palvelee aluksi Kusiaismäen alueella ja laajenee myöhemmin Saarijärven Heramäen alueelle. Outokummussa 5G-verkkoa on rakennettu Kalattoman alueelle ja heinäkuun aikana verkko rakentuu keskustaan. Limingassa 5G on alkuvaiheessa käytettävissä kunnan keskustassa ja liikuntahallin ympäristössä sekä Rehulassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nopeasti laajentunut verkko kasvattanut 5G:n suosiota suomalaisten keskuudessa.

”Verkkomme alueella asuu jo yli puolet suomalaisista ja määrä lisääntyy nopeasti, kun verkkoa laajennetaan joka puolella Suomea. Elisan 5G:tä voi käyttää jo 108 paikkakunnalla Suomessa”, Elisan verkkoratkaisuista vastaava johtaja Sami Rajamäki sanoo.

Jopa gigan nopeuden tarjoavan 5G:n voi hankkia omaan mobiililaitteeseen tai sitä voi käyttää kiinteän yhteyden tavoin kodin tai pienehkön yrityksen yhteisenä yhteytenä. 5G:n käyttöä varten tarvitsee 5G:tä tukevan päätelaitteen, 5G-liittymän sekä tulee olla 5G-verkon alueella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hämeenkyrön, Parkanon, Saarijärven, Outokummun, Limingan ja muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

Lähde: Elisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa