RedmiYleinen

Koodi paljasti Xiaomin suunnittelevan Redmi K30 Ultra -5G-puhelinta MediaTekin järjestelmäpiirillä

Redmi K30 Pro

Xiaomi on julkaissut kotimarkkinoillaan Kiinassa jo useita Redmi K30 -malliston älypuhelimia, niin huippuluokkaan kuin myös edullisempiin hintapisteisiin. Nähtävästi Xiaomi suunnittelee uutta jäsentä mallistoon, sillä XDA Developers -sivusto on löytänyt MIUI 12 -käyttöliittymän koodista viittauksia Redmi K30 Ultra -älypuhelimeen.

Redmi K30 Ultran koodinimeksi on paljastanut myöskin ”cezanne”, joka tulee saamaan myös mielenkiintoisia ominaisuuksia. Koodin perusteella laitteessa nähdään neloiskamera, jonka pääkameran tarkkuus yltää 64 megapikseliin, mutta muista kamerasensoreista ei ole tietoa. Laitteeseen tulee myös pop-up-etukamerajärjestelmä, joka on nähty aikaisemmin muun muassa Redmi K30 Prossa. Koodista on käynyt ilmi myös, että Xiaomi tulee hyödyntämään puhelimessa MediaTekin kehittämää järjestelmäpiiriä, jossa on suurella todennäköisyydellä myös 5G-modeemi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien varmistamattomien tietojen mukaan puhelimessa saattaisi olla MediaTekin Dimensity 1000 -järjestelmäpiiri. Lisäksi laitteessa odotetaan olevan 144 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttöpaneeli sekä 4500 milliampeeritunnin akku. Akun lataaminen pitäisi hoitua 33 watin pikalatauksella USB-C-tyypin liittimen kautta.

Toistaiseksi Xiaomi ei ole itse vahvistanut julkaisevansa Redmi K30 Ultra -älypuhelinta, mutta tietojen perusteella julkaisu saattaisi tapahtua Kiinassa jo heinäkuun aikana. Todennäköisesti Redmi K30 Ultrasta tullaan kuulemaan lisätietoja lähiaikoina.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi