HuaweiYleinen

Huawein uusi MatePad T8 -tabletti saapui Suomeen 99 euron hintaan

Huawei on ilmoittanut tänään, että yhtiön jo valikoiduilla markkinoilla aikaisemmin julkaisema edullinen MatePad T8 -tabletti on tullut Suomessa myyntiin. Tabletti on tulossa tarjolle kahdessa versiossa, joista toisessa on vain Wi-Fi-yhteydet ja toisesta löytyy myös LTE-tuki. Edullisimmillaan tabletin hinnoittelu on 99 eurossa.

MatePad T8 on varusteltu 8 tuuman HD+ -tasoisella näyttöpaneelilla, jonka kehykset ovat vain 4,9 millimetriä kapeat. Akunkestosta on vastaamassa suuri 5100 milliampeeritunnin akku, jonka kerrotaan tarjoavan muun muassa 12 tuntia netin selaamista. Kameroita MatePad T8 tarjoaa kaksi, joista yksi on takaosassa ja toinen etuosassa. Takakameran tarkkuus on 5 megapikseliä ja etukameran vastaavasti 2 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suorituskyky on MediaTek MT8768 -järjestelmäpiirin varassa ja sen kaverina on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. MatePad T8 -tabletti tukee myös microSD-muistikorttia. Käyttöjärjestelmänä uutuustabletissa toimii avoimeen lähdekoodiin perustuva Android 10, jonka päällä hyrrää EMUI 10 -käyttöliittymä. Tämä tarkoittaa, ettei tabletissa ole Googlen palveluita, vaan ne on korvattu Huawein omilla palveluilla ja AppGallery-sovelluskaupalla.

Huawei on hinnoitellut MatePad T8:n Suomen markkinoilla kilpailukykyiseen 99 euroon, jos haluaa vain Wi-Fi-yhteydet. Lisäksi LTE-yhteyksillä varusteltu versio maksaa 119 euroa. Aluksi tarjolle tulee Wi-Fi-versio ja myöhemmin valikoima laajenee myös LTE-versiolla. MatePad T8 on tarjolla vain yhdessä väriversiossa, joka on sininen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei