ElisaOnePlusYleinen

OnePlus Snowbot -taistelu käynnistyi vihdoin – näin osallistut taisteluun omalla älypuhelimellasi!

OnePlus Snowbot -taistelun käyttöliittymä.

OnePlus Snowbot -taistelu käynnistyi vihdoin tänään Kuusamon Rukalla ja mukaan taisteluun voi osallistua kuka tahansa, vaikka omalta kotisohvaltaan. Tarkemmin OnePlus Snowbot -taisteluun voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme. OnePlus Snowbot -taisteluun osallistuminen on varsin helppoa OnePlussan omien verkkosivujen kautta ympäri maailmaa.

Tilaisuus on ainutlaatuinen, sillä peliä pääsee pelaamaan vain yhden kerran, jotta mahdollisimman moni ehtisi osallistumaan lumisotaan neljän päivän mittaisen sodan aikana. Robotteja on yhteensä neljä, joista kontrolloimaan pääsee yhtä muutaman minuutin ajaksi. Lumipalloja ammutaan vastustajien robotteja kohti, ja samalla väistellään vastustajien lumipalloja. Voittaja on se, joka osuu vastustajaansa useammin. Lumipalloja on käytössä aina kahdeksan kappaletta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on toteuttanut Snowbot -taistelua varten myös jonotusjärjestelmän, ja selain ilmoittaa oman vuoron lähenemisestä. Jonotusaika on myös rajoitettu kahteen tuntiin.

Snowbot -taisteluun sekä jonottamaan pääsee OnePlussan sivujen kautta tämän linkin takaa. Sivuille täytyy kirjautua. Lisäksi OnePlus lähettää taistelut suorana lähetyksenä YouTuben välityksellä. Livelähetystä voi katsoa myös artikkelin lopussa olevasta upotuksesta.

OnePlus Snowbot -taistelu käynnistyvät Rukalla 14. maaliskuuta kello 19 Suomen aikaan. Tapahtumassa pelaajat ympäri maailmaa muodostavat joukkueet, jotka pelaavat snowbotteja vastaan. Lumisota on käynnissä ympäri vuorokauden.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa